ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ήρωας επιζών Γκαλίμοφ!

Ο ήρωας επιζών Γκαλίμοφ!

Οι προσευχές εκατομμυρίων ανθρώπων για τον μοναδικό επιζώντα αθλητή. Ο Αλεξάντερ Γκαλίμοφ παλεύει για τη ζωή του με τα εγκαύματα να καλύπτουν 90% του σώματος του. Δείτε το συγκλονιστικό video.

Ανείπωτο δράμα με το ξεκλήρισμα μίας ολόκληρης ομάδας. Από το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 43 ανθρώπους, επιβίωσε από τη Λοκομοτίβ Γιάροσλαβ μόνο ο Αλεξάντερ Γκαλίμοφ και ένας μηχανικός του αεροσκάφους.

Ο 26χρονος αθλητής προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή νιώθοντας αφόρητους πόνους, καθώς τα εγκαύματα φτάνουν στο 90% του σώματος του.

Ο Γκαλίμοφ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Μόσχας από κοινού με τον έτερο επιζώντας προκειμένου να του παρασχεθεί η καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα.

Ο ήρωας επιζών Γκαλίμοφ!

" Ο Γκαλίμοφ αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, ενώ φέρει σοβαρούς τραυματισμούς. Είναι ωστόσο ζωντανός και πιστεύουμε θα καταφέρει να νικήσει τη μάχη. Θα περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του" τόνισε εκπρόσωπος του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται, ο τυχερός μέσα στην ατυχία του αθλητής του χόκεϊ.

 *** Local Caption *** Flyet styrtet like etter avgang fra byen Yaroslavl i Russland.
*** Local Caption *** Flyet styrtet like etter avgang fra byen Yaroslavl i Russland. AP

" Αλεξάντερ Γκαλίμοφ πρέπει να ζήσεις. Κράτα γερά" ήταν το μήνυμα του αστέρα του NHL και καλού φίλου του άσου της Λοκομοτίβ Γιάροσλαβ, Αλεξάντερ Οβέτσκιν.

Σημειώνεται, ότι και η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ μέσω του εκτελεστικού διευθυντή της, Ντέιβιντ Γκιλ εξέφρασε την αλληλεγγύη της στο ρωσικό σύλλογο.

Δείτε το συγκλονιστικό video με τον Αλεξάντερ Γκαλίμοφ.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ