MMA

Χρυσές Μέρες: Έτσι έγινε χρυσός ο Ηλιάδης!

Χρυσές Μέρες: Έτσι έγινε χρυσός ο Ηλιάδης!

Τοfightsports.grσας θυμίζει σήμερα πως ο Ηλιάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 81 κιλών στην Αθήνα το 2004.

Την Τετάρτη στις 10 Αυγούστου θα ριχθεί στη μάχη για το ολυμπιακό μετάλλιο ο Ηλίας Ηλιάδης. Ο θρυλικός τζουντόκα, ανάμεσα στους κορυφαίους όλων των εποχών έχει ήδη στο ενεργητικό του δύο μετάλλια σε Ολυμπιάδες.

Προφανώς στην τελευταία παράσταση σε ολυμπιακό επίπεδο ο "Mr. Ippon" και όλοι οι Έλληνες και ξένοι φαν ονειρεύονται το ιδανικότερο τέλος μίας σπουδαίας πορείας στο χώρο. Ένα μετάλλιο θα ήταν η κορυφαία στιγμή του αγαπημένου μας αθλητή.

Το fightsports.grσας θυμίζει σήμερα πως ο Ηλιάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 81 κιλών στην Αθήνα το 2004.

Όσον αφορά το δεύτερο ολυμπιακό μετάλλιο του ολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή ήρθε οκτώ χρόνια μετά και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Τότε, ο Ηλιάδης έφυγε με το χάλκινο μετάλλιο και τη 3η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηλιάδης παρέα με τον Ρομάν Μουστόπουλο πραγματοποίησαν το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους στο πλευρό του Κωνσταντίνου Φλίγκου και το "Fsquare". Σχετικά με τον Μουστόπουλος, ο Έλληνας τζουντόκα θα ριχτεί στη μάχη στην κατηγορία των 81 κιλών την Τρίτη 9 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Brye Anne Russillo: Δεν μπορώ να κόψω το στήθος μου και να το βάλω στην άκρη (ΦΩΤΟ)

Το Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Lingerie Fighting Championship:Γνωρίστε τις καυτές μαχήτριες με τα εσώρουχα (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ