Βρέθηκαν όλοι... καθαροί στον έλεγχο ντόπινγκ - Fightsports - SPORT 24
FIGHTSPORTS

Βρέθηκαν όλοι... καθαροί στον έλεγχο ντόπινγκ

Βρέθηκαν όλοι... καθαροί στον έλεγχο ντόπινγκ

Η Επιτροπή που είχε αναλάβει το τεστ των μαχητών του UFC που αγωνίστηκαν στις 5 του Μάρτη, έστειλαν τα αποτελέσματα. Το event ήταν πεντακάθαρο, αφού κανείς μαχητής δεν πιάστηκε... ντοπέ! Φυσικά αυτό αφορά και τους McGregor - Diaz.

Πιο καθαρός και από νερό... φίλτρου ήταν ο Conor McGregor στο παιχνίδι του με τον Nate Diaz. Την περίοδο εκείνη τόσο ο αντίπαλος του Ιρλανδού όσο κι άλλες πηγές ενέπλεκαν συνεχώς το όνομα του με χρήση στεροειδών.

Χθες όμως ήρθε η δικαίωση (29/3). Συγκεκριμένα η Επιτροπή που είχε αναλάβει το τεστ όλων των μαχητών του UFC που αγωνίστηκαν εκείνη την ημέρα στις 5 του Μάρτη δηλαδή έστειλαν τα αποτελέσματα. Το event ήταν πεντακάθαρο, αφού κανείς μαχητής δεν πιάστηκε... ντοπέ! Φυσικά αυτό αφορά και τους McGregor - Diaz οι οποίοι ήταν "καθαροί" στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Marlon Vera ο πιο μάγκας MMAer που παίζει μόνο για το χαμόγελο της κόρης του

Katia Kubacki: Το καυτό ring girl που ήθελε να γίνει fighter! (ΦΩΤΟ)

Combatives: H «μάχη του πεζοδρομίου» στις ειδικές δυνάμεις της Γαλλίας (ΒΙΝΤΕΟ)

SHARE:
MALEBOX

MALEBOX

Αυτά που έχει ζήσει ο Ματθαίος Γιωσαφάτ δεν χωράνε σε έναν τίτλο

Ο νούμερο ένα Έλληνας ψυχίατρος κάθισε αναπαυτικά στο ντιβάνι του και άρχισε να μας λέει ιστορίες περί γυναικών, κατοχών, ταξιδιών και άλλων (ευ)δαιμόνιων.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το μονάκριβο, "όλα σε ένα" PC της Microsoft

Το Surface Studio προσφέρει εξαιρετικό ντιζάιν, καινοτόμες λειτουργίες και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε χαρακτηριστικά υψηλή τιμή (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24