MMA

UFC και McGregor = ΔΡΑΜΑ

UFC και McGregor = ΔΡΑΜΑ

Για άλλη μια φορά UFC και Conor McGregor παράγουν δράμα γύρω από τον επόμενο αγώνα του Ιρλανδού, δείχνουν μια υποβόσκουσα διαφωνία και μοιάζουν ταυτόχρονα να παλεύουν για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι σε αυτή την πολύ κερδοφόρα οικονομικά σχέση.

Τελευταίο κεφάλαιο, η πιθανότητα να παίξει ο Conor με τον Lightweight πρωταθλητή Eddie Alvarez στο UFC 205 της Νέας Υόρκης που μάλλον έχει περάσει ανεπιστρεπτί πια, ενώ ο νούμερο 1 διεκδικητής της κατηγορίας Khabib Nurmagomedov βάλει κατά κάθε πλευράς για το ενδεχόμενο να μην πάρει αυτός το title fight.

Καταρχάς, το UFC 205 με την συμμετοχή του Conor και την διεκδίκηση μιας ακόμη ζώνης θα μαζέψει πολύ χρήμα. Αυτό το ξέρουν όλες οι πλευρές. Το γεγονός όμως ότι ενώ η πλευρά Conor διαρρέει πως το θέλει το ματς, αυτό δεν κλείνει δείχνει ότι το UFC έχει άλλες προτεραιότητες.

Ας δούμε πως έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής όλο το δράμα:

Αρχικά, ο Alvarez προκαλεί τον Conor:

Πρώτος απάντησε ο προπονητής του Conor:

Ο Khabib διεκδίκησε το ματς

Ο Dana White απαντώντας σε έναν οπαδό , ξεκαθαρισε τα πράγματα (νομίζαμε)

Ο Alvarez όμως δεν υπέγραφε για τον Ρώσο

Κάπου ενδιάμεσα ο Conor είπε να πει και αυτός κάτι

Λίγο αργότερα το UFC Tonight είπε ότι ο Conor δεν μπορεί να αγωνιστεί γιατί έχει τραυματιστεί στο πόδι όμως το διέψευσε η πλευρά του Ιρλανδού που υποστήριξαν ότι είναι έτοιμος για τον αγώνα και τον θέλει. H επίσημη τοποθέτηση για την ώρα είναι ότι το Alvarez vs Khabib πάει για το 206 και ο Conor μένει χωρίς αντίπαλο και event...αλλά το 205 θέλει ένα main event και θα το μάθουμε την ερχόμενη Τρίτη στην συνέντευξη Τύπου

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Καυτό ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Rousey- Βrown και πρώην! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι συμβαίνει όταν πράκτορας της KGB πυγμαχεί με Αμερικανίδα πεζοναύτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Conor Mcgregor: «Και με τον Χριστό να έπαιζα θα τον έδερνα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ