MMA

Τριάντα διάσημοι με μαύρη ζώνη στις πολεμικές τέχνες

Τριάντα διάσημοι με μαύρη ζώνη στις πολεμικές τέχνες

Τι κοινό έχουν οι Βλάντιμιρ Πούτιν, Ζαν Κλοντ Βαντάμ, Σον Κόνερι, Πρίγκιπας Αλβέρτος και άλλοι διάσημοι, μεταξύ τους. Είναι κάτοχοι μαύρης ζώνης σε πολεμικές τέχνες. Δείτε το γράφημα.

Σίγουρα όλοι ξέρουμε, ή απλά υποθέτουμε ότι action stars όπως ο chuck norris θα έχουν τουλάχιστον μία μαύρη ζώνη για να στηρίξουν τη φήμη τους αλλά πόσοι είναι αυτοί που περνάνε απαρατήρητοι στο δρόμο ή στην τηλεόραση όμως κρύβουν έναν μικρό μάστερ μέσα τους;

Λογικά γνωρίζετε ότι ο πρόεδρος της ΡωσίαςVladimir Putinείναι εξπέρ σε διάφορες πολεμικές τέχνες (πρώην πράκτορας της KGB γαρ) με το 9ο Dan στο Τζούντο να ξεχωρίζει φυσικά. Όμως πόσοι ξέρετε ότι και ο πρίγκιπας τουΜονακό Αλβέρτοςέχει μαύρη ζώνη με 1 Dan στο ίδιο άθλημα;

Όπως είπαμε πριν,Chuck Norris, Van Damme, Seagal, όλοι είναι κάτοχοι μαύρων ζωνών, υψηλού βαθμού μάλιστα. Θα περιμένατε όμως στην παρέα τους να ανήκει και οAl Bundyτων "παντρεμένων με παιδιά;" (Ή για τους πιο νέους του modern family...).

Ο ηθοποιός Ed O'Neilέχει μαύρη ζώνη στο BJJ με την οικογένεια των Gracies και μάλιστα εμφανίζεται συχνά πυκνά στα βίντεο τους.

Άλλοι ηθοποιοί που ξαφνιάζουν το ίδιο ευχάριστα είναι:

Ο Sean Connery (μαύρη ζώνη στο Kyokushin Καράτε), ο Forrest Whitakerτο ίδιο και φυσικά ο Elvis Presleyστο Kenpo Karate. ΔΕΙΤΕ ένα ωραίο γραφικό για 30 διάσημους μαυροζωνάδες.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Frontkick και μπουνιές μπράβου έφεραν καταστροφή (ΒΙΝΤΕΟ)!

Ιστορία του ΜΠΟΞ 100 χρόνια πριν: Ο αγώνας τίτλου που κράτησε 26 γύρους(ΒΙΝΤΕΟ)!

Τρέλανε Θέμο και Δούκισσα η Ευμορφιάδη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ