MMA

Τρελαμένος Ferguson διαλύει σάκο με γυαλί ηλίου και φοβερά low kick

Τρελαμένος Ferguson διαλύει σάκο με γυαλί ηλίου και φοβερά low kick

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στην μαχητική κοινωνία και δείχνει τον Tony Ferguson να χτυπάει με μανία ένα σάκο.

O Tony Ferguson είναι έτοιμος να μπει στο κλουβί του UFC στο PPV σόου νούμερο "209" κόντρα στον Khabin Nurmagomedov. Ο νικητής θα στεφθεί interim πρωταθλητής της Lightweight κατηγορίας και θα αποκτήσει κάθε δικαίωμα να ζητήσει τον πρωταθλητή Conor McGregor.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο Youtube ένα βίντεο με κεντρικό πρωταγωνιστή τον "El Cucuy" ο οποίος βρίσκεται μέσα σ' ένα κλουβί, φοράει μπαντάνα, γυαλί ηλίου και διαλύει στην κυριολεξία έναν σάκο με low kick και γόνατα.

Ο Ferguson χτυπάει το σάκο σαν να μην υπάρχει αύριο και φυσικά το βίντεο έχει γίνει viral στη μαχητική κοινωνία από τη στιγμή που το κυκλοφόρησαν τα μεγάλα ειδησεογραφικά Μέσα.

Υπενθυμίζουμε πως το ερχόμενο Σάββατο, ξημερώματα Κυριακής ώρα Ελλάδος, ο Tony Ferguson στο co main event του UFC 209 θα συναντηθεί με τον Khabib Nurmagomedov. Ο νικητής αυτής της μάχης θα στεφθεί interim πρωταθλητής και θα γίνει αυτομάτως ο νούμερο ένα διεκδικητής της ζώνης που πέρασε γύρω από τη μέση του τον περασμένο Νοέμβριο ο Conor McGregor.

Δείτε το βίντεο με τον Ferguson:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mε τον Bo δεν μπλέκεις...με τον Bo:Δείτε τον να βάζει γάντια και να κλωτσά σάκο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η καυτή Veronica Mpanile είναι η αντίπαλος των ονείρων σου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επαγγελματίας πυγμάχος δεν άντεξε ομοφοβικά σχόλια και πλάκωσε ανελέητα τρολ στο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ