MMA

Το τρομερό νοκ άουτ του Stipe στον dos Santos

Το τρομερό νοκ άουτ του Stipe στον dos Santos

O Miocic είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής της βαριάς κατηγορίας και το αποδεικνύει με τρόπο εντυπωσιακό κάθε φορά. Απολαύστε τον να τελειώνει με νοκ άουτ τον Junior dos Santos με δεξί σαγόνι. (VIDEO)

Νικώντας σήμερα και τον dos Santos στο UFC 211 ( σ.σ. αποτελέσματα ) o Stipe Miocic συμπληρώνει μία αήττητη πεντάδα αγώνων που όλες τελείωσαν με ΚΟ κιόλας. Από τη στιγμή που ο Κροάτης έχασε από τον Βραζιλιάνο στο πρώτο τους ματς δείχνει να είναι ασταμάτητος, καθότι και πέντε νίκες έκανε και πέντε... ξάπλες μοίρα ενώ έγινε πρωταθλητής και έχει υπερασπιστεί τη ζώνη του ήδη φορές.

Στη ρεβάνς με τον Santos πουτελείωσε πριν από λίγο ο μαχητής από το Cleveland με καταγωγή από την Κροατία δεν έδωσε καμία ελπίδα στον Junior dos Santos και τον... ποδοπάτησε με ένα φοβερό δεξί στο σαγόνι πολύ πολύ νωρίς στον πρώτο γύρο.

Από εδώ και πέρα μπορούμε ελεύθερα να αναρωτιόμαστε ποιος επιτέλους θα είναι αυτός που θα σταματήσει τον Stipe αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Cain δεν παίζει πια και ο Werdum δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει τη ρεβάνς με τον πρωταθλητή. Οψόμεθα...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος "μοιράζει ξάπλες" σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ