MMA

Το Isis απειλεί μαχητή του UFC

Το Isis απειλεί μαχητή του UFC

Ο Tim Kennedy εκτός από εν ενεργεία μαχητής του UFC, και από τοπ middleweight μάλιστα, είναι και πρώην μέλος των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ με συμμετοχή σε εμπόλεμες ζώνες ενώ τώρα είναι μέλος της εθνοφρουράς στο TEXAS.

Ως ένας από τους πιο προβεβλημένους αξιωματικούς των ΗΠΑ έχει συνηθίσει σε διαδικτυακές απειλές, trolls κοκ αλλά μια επίσκεψη από τους άνδρες του FBI που του είπαν ότι οι πρόσφατες απειλές εκ μέρους του ISIS κρίνονται αληθινές και επικίνδυνες μάλλον θα πρέπει να τον ανησυχήσει.

"Μόλις μίλησα με το FBI σχετικά με κάτι σοβαρές απειλές από την ISIS προς το πρόσωπό μου"έγραψε ο ίδιος στο Twitter του. "Προφανώς κάποιες από τις απειλές ήταν σοβαρές σύμφωνα με το FBI στο ότι θα μπορούσε να γίνουν πράξη.

Με ρώτησαν αν το γνώριζα και τους είπα ναι και ότι δεν αγχώνομαι πολύ με αυτά τα πράγματα , καλύτερα να μου πείτε πόσο προσεχτικός πρέπει να είμαι. Ποιος είναι ο ορισμός της τρομοκρατίας; Είναι να επιτύχεις ένα αντικείμενο μέσω της χρήσης δύναμης και φόβου.

Αυτοί είναι απλά κακοί, αηδιαστικοί άνθρωποι που δεν σέβονται την ζωή. Εγώ διδάσκω σε ανθρώπους πως να αντιμετωπίζουν τέτοιες απειλές. Ποιος θα ήμουν αν φοβόμουν μπροστά σε ένα τσούρμο από δειλούς που συμπεριφέρονται σαν μάγκες στο ίντερνετ."

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Κέρδιζε αλλά παραδόθηκε γιατί δεν ήθελε να στείλει τον αντίπαλο στο νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η φοβερή ιστορία του Αϊδινιώτη σε ρινγκ, νύχτα και φυλακή!

Μαχητής τρελαίνεται και ξεσπάει όταν ακούσει ότι έχασε! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ