MMA

Έλληνες αθλητές συμμετέχουν σε reality

Έλληνες αθλητές συμμετέχουν σε reality

Άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού όπως οι Λάμπρος Χούτος και Μαριάννα Καλέργη θα λάβουν μέρος στο ερχόμενο Survivor που θα προβληθεί τον προσεχή Ιανουάριο (VIDEOS).

Δύο μέρες πριν μάθαμε μέσω του Fightsports.gr για την συμμετοχή της Μαριάννας Καλέργη στο ερχόμενο Survivor που θα προβληθεί τον Ιανουάριο με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στο reality σόου που προσφέρει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στον νικητή, που θα καταφέρει να επιβιώσει σε μία βραχονησίδα του Άγιου Δομίνικου, συμμετέχουν και άλλα πρόσωπα των πολεμικών τεχνών, εκτός της εντυπωσιακής thai fighter αφού εκεί θα είναι και ο Λάμπρος Χούτος που τα τελευταία χρόνια, είναι ενεργός αθλητής στο kickboxing με αγώνες μάλιστα στο Enfusion και νίκες!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής μας είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό συνέντευξη που μιλούσε για την ενασχόληση του στα μαχητικά και μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το τρίτο όνομα- έκπληξη είναι αυτό του Χρήστου Βασιλόπουλου που έχει εκδηλώσει την αγάπη του για τις πολεμικές τέχνες στο μαχητικό πόρταλ πριν από ένα χρόνο περίπου όταν μας αποκάλυψε πως ασχολείται με το Brazilian Jiu Jitsu και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία, έχοντας διακρίσεις στο παλμαρέ του. Την συνέντευξη μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η Μαριάννα Καλέργη αγωνίστηκε πέρσι τελευταία φορά κόντρα στην Asley Gilson, κερδίζοντας μάλιστα και είναι μία από τις καλύτερες thai fighter της χώρας, με μεγάλες νίκες στο βιογραφικό της.

Στο παιχνίδι θα συμμετάσχει και ο πολύπειρος πολίστας του Υδραϊκού, Κώστας Κοκκινάκης. Tέλος η εκπομπή θα μεταδίδεται τέσσερις φορές την εβδομάδα στο κανάλι του ΣΚΑΪ και οι δύο ομάδες θα αποτελούνται από 12 μέλη, εκ των οποίων οι μισοί θα είναι διάσημα πρόσωπα που σας ανακοινώσαμε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Από άντρες και με αλφαβητική σειρά:
-Ο ηθοποιός Χρίστος Βασιλόπουλος
-Ο ράπερ ΒΟ
-Ο αθλητής της υδατοσφαίρισης, Κώστας Κοκκινάκης
-Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Γιάννης Σπαλιάρας
-Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Λάμπρος Χούτος
-Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης

Ενώ οι γυναίκες που θα λάβουν μέρος είναι, με αλφαβητική σειρά:
-Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη
-Η αθλήτρια του Μουάι-Τάι (που συμμετείχε και στο «Dancing on ice») Μαριάνα Καλλέργη
-Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου
-Η ηθοποιός (και κόρη του Λευτέρη Πανταζή) Κόνι Μεταξά
-Η παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες
-Η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Alzbetka Oveckova: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο καράτε και απόλυτο θηλυκό (ΦΩΤΟ)

Aπίστευτη ατάκα Chonnen σε Ortiz:Ο μόνος άνθρωπος που έκανε καριέρα με το στόμα είναι η πρώην σου!

Σοκαριστικό βίντεο: 38χρονος σκότωσε με μια γροθιά πατέρα επτά παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ