MMA

Σπάρινγκ Κουγκάι vs Ζαμπίδη

Σπάρινγκ Κουγκάι vs Ζαμπίδη

Πριν ένα μήνα περίπου έκλεισε ένας χρόνος από τον θάνατο του μεγάλου ταλέντου του Kickboxing Ορέστη Κουγκάι. Σήμερα θυμόμαστε ένα πολύ δυνατό σπάρινγκ που έκανε ο Έλληνας μαχητής με τον μεγάλο Μιχάλη Ζαμπίδη

Πριν ένα μήνα περίπου έκλεισε ένας χρόνος από τον θάνατο του μεγάλου ταλέντου του Kickboxing Ορέστη Κουγκάι μετά από σκληρή μάχη με την λευχαιμία. Σήμερα θυμόμαστε ένα πολύ δυνατό σπάρινγκ που έκανε ο Έλληνας μαχητής με τον μεγάλο Μιχάλη Ζαμπίδη πριν από κάποια μάχη του δεύτερου στο Κ-1 το 2006 ή το 2007. Το βίντεο είναι από την προσωπική συλλογή του δασκάλου Γιώργου Γιδάκου, προπονητή του Κουγκάι τότε.

Το fightsports.gr επικοινώνησε και με τον Μιχάλη Ζαμπίδη που θυμήθηκε αμέσως το συγκεκριμένο σπάρινγκ και φυσικά τον Ορέστη Κουγκάι για τον οποίο δήλωσε: " Ο Κουγκάι ήταν ενα καταπληκτικό παιδί κι ένας αξιόλογος αθλητής με τον οποίο κάναμε αρκετές προπονήσεις μαζί, σ´αυτό το video κάναμε sparring για την προετοιμασία μου πριν από κάποιο αγώνα του Κ-1.Εύχομαι και προσεύχομαι για τη γαλήνη της ψυχής του".

Δείτε την τελευταία συνέντευξη που έδωσε τότε ο Ορέστης Κουγκάι στον Μάνο Ναβροζίδη και το fightsports.gr.

Διαβάστε ακόμη στοFightsports.gr

Απίστευτο ξύλο στα τραπέζια ΜΜΑ διοργάνωσης από ομάδες μοτοσυκλετιστών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυγμάχος μοιράζει τάβλες στην φυλακή

Απίστευτο: Νταής κοπανάει δύο πορτιέρηδες έξω από κλαμπ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ