MMA

ΣΟΚ: Σταματάει την καριέρα του ο Badr Hari οριστικά!

ΣΟΚ: Σταματάει την καριέρα του ο Badr Hari οριστικά!

Είχε γράψει στα socila media ο Badr Hari πως στη χθεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Μαρόκο θα σοκάρει τον πλανήτη και το έκανε! (VIDEOS)

Είχε γράψει στα social media ο Badr Hari πως στη χθεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Μαρόκο θα σοκάρει τον πλανήτη και το έκανε! Ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου kickboxing, ένας από τους κορυφαίους heavyweight όλων των εποχών ανακοίνωσε το τέλος της γεμάτης ταραχές, τίτλους, πόνο και περηφάνιας καριέρα του οριστικά πια.

Ο Badr είπε πως τελειώνει από τα ρινγκ τον επόμενο Αύγουστο όταν και θα δώσω το τελευταίο του παιχνίδι που μάλιστα γίνει στο Μαρόκο, διότι όπως είπε το χρωστάει στο λαό της πατρίδας του. Ανέφερε πως θα ασχοληθεί με άλλα πράγματα μα κυρίως θα ρυθμίσει την προσωπική του ζωή, θέλοντας πια να ζήσει ήρεμος με την οικογένειά του!

Αξίζει να σας θυμίσουμε πως ο Μαροκινός είχε σταματήσει την καριέρα του και το 2012 μετά το νοκ - άουτ που έριξε στον Saki στον πρώτο γύρο της μάχης τους.

Τότε ήθελε να ασχοληθεί με την επαγγελματική πυγμαχία, αλλά δεν του βγήκε και έτσι αποφάσισε να βάλει άνω τελεία στο kickbox. Σήμερα όμως ακούστηκε ιδιαίτερα σίγουρος για την απόφαση του να αποσυρθεί οριστικά...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σέξι Ελληνίδα δασκάλα του Kickbox αποκαλύπτεται (ΦΩΤΟ)

Brye Anne Russillo:Δεν την…παλεύω με το στήθος μου, αλλά το πολεμάω (ΒΙΝΤΕΟ)

Αθλήτρια του Krav Maga τρελαίνει κόσμο στα social media (ΦΩΤΟ)

Δείτε VIDEOS με την πρώτη του απόσυρση και τις καλύτερες στιγμές του:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ