MMA

Πρώην μαχητής του UFC χτυπάει άσχημα παρείσακτο στο γυμναστήριο του!

Πρώην μαχητής του UFC χτυπάει άσχημα παρείσακτο στο γυμναστήριο του!

Ένα αρκετά αμφιλεγόμενο βίντεο με πολύ σκληρές εικόνες ανέβασε ο πρώην μαχητής του UFC Josh Neer, στο facebook, προκαλώντας αρκετές συζητήσεις για το σωστό ή όχι της συμπεριφοράς του. (VIDEO)

Στο βίντεο βλέπουμε τον ίδιο να «δέρνει» αρκετά άσχημα κάποιο δεύτερο άτομο μέχρι που έρχεται κόσμος και τους χωρίζει, ενώ ο Neer ενώ σηκώνεται ρίχνει και μια κλωτσιά στον πεσμένο «αντίπαλό» του.

Όπως εξήγησε ο ίδιος αργότερα ο συγκεκριμένος τύπος του έστελνε συνεχώς προκλητικά μηνύματα μέσω facebook, ότι είναι άσχετος και ότι ο ίδιος τον δέρνει πολύ εύκολα και ότι "αν τις παίξουν" θα τον βγάλει νοκ άουτ και άλλα τέτοια προκλητικά.
Από ένα σημείο και μετά ο Neer δεν μπόρεσε να τον αγνοήσει άλλο και του είπε ότι αν θέλει να τα κάνει πράξη όλα αυτά που λέει να πάει από το γυμναστήριο του μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα και αυτός το έκανε!

Διαβάστε για τα μυστικά του Μοχάμεντ Αλί, που τον έκαναν ανίκητο!

"Είναι ένας πολύ μεγάλος σε όγκο τύπος, πάνω από 120 κιλά βάρος και 1.95 σε ύψος και συμπεριφερόταν σαν bully, έτσι μου φάνηκε σαν νταής"

Η εξέλιξη του.. ματς του είναι αυτή στο βίντεο και ενώ πολλοί λένε ότι ο τύπος είναι ενήλικος και πήρε μια απόφαση για την οποία πρέπει να δεχτεί τις συνέπειες, άλλοι κατηγορούν τον Neer ότι σαν επαγγελματίας ΜΜΑ μαχητής έπρεπε να μπορεί να συγκρατεί τα νεύρα του απέναντι σε απλούς πολίτες και ας τον προκαλούν, όπως κάνουν και σχεδόν όλοι οι ΜΜΑ μαχητές.

Διαβάστε για το ξύλο που έπαιξε ο Μάικ Τάισον με Αλγερινούς μπράβους!

Εγώ να προσθέσω ότι ενώ ήταν ενήλικος δεν σημαίνει ότι ήταν και νοητικά ικανός να καταλάβει τι κάνει, μπορεί να ήταν κάποιος που είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και το όλο το θέμα να έπαιρνε μια ακόμη πιο άσχημη τροπή. Εξάλλου ο τύπος δεν εμφανίστηκε μπροστά τον Neer με δική του πρωτοβουλία αλλά μόνο αφού τον προσκάλεσε αυτός στο γυμναστήριο του… Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Άτυχος ληστής έπεσε… θύμα παλαίμαχου πυγμάχου!

Η μυθική απάντηση του Felix Savon για τα 10.000.000 δολάρια!

Η μάχη του αιώνα και το τραγικό τέλος ενός μαχητή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ