MMA

Πραγματοποιήθηκε η ζύγιση των αθλητών για το IRON CHALLENGE!

Πραγματοποιήθηκε η ζύγιση των αθλητών για το IRON CHALLENGE!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και ο Harun Kina στα 71 kg, έτοιμοι για το μεγάλο τους αγώνα στο πλαίσιο του IRON CHALLENGE.

Στην τελική ευθεία για το Iron Challenge, καθώς σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Athenaeum Intercontinental Athens, η ζύγιση των αθλητών της κορυφαίας διοργάνωσης kick boxing, που θα πραγματοποιηθεί αύριο 17 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Π. Φάληρο, με πρωταγωνιστές τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Τούρκο διεκδικητή του Παγκόσμιου Τίτλου της SuperKombat, Harun Kina.

Οι 42 Έλληνες και ξένοι αθλητές που συμμετέχουν στο Iron Challenge ολοκλήρωσαν τη ζύγισή τους, επιβεβαιώνοντας ότι είναι έτοιμοι για τις αυριανές αναμετρήσεις.

Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Μιχάλης Ζαμπίδης έχοντας κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και ζυγίζει 71kg, όπως και ο αντίπαλος του Harun Kina.

Η διοργάνωση IRON CHALLENGE, η οποία ξεκινάει στις 15:00 με τα Pre-Games, και στις 18:00 με τους κυρίως αγώνες, κορυφώνεται με τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη για την υπεράσπιση του Παγκόσμιου Τίτλου και την παραμονή του στην Ελλάδα. Το Iron Challenge θα διαρκέσει συνολικά 6 ώρες και θα το παρουσιάσει ο Γιώργος Λιανός, ενώ οι αγώνες θα πλαισιωθούν από παράλληλά μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα που θα προσφέρουν στους θεατές μια αξέχαστη βραδιά.

Αύριο τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στο ταμείο του Κλειστού Γηπέδου Tae Kwon Do στο Ελληνικό (Γενική Είσοδος).

Το Iron Challenge υποστηρίζουν ως χορηγοί επικοινωνίας το Action 24, το FOX, ο Hit 88.9, ο Sport24 Radio 103.3, ο Ελεύθερος Τύπος, το newsit.gr, το sport24.gr, το oneman.gr και το neolaia.gr.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η actionmed, το Australian Travel και το Eco trophy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ