MMA

Πέντε Έλληνες της Εθνικής έτοιμοι για μάχη σε ρινγκ και οκτάγωνα!

Πέντε Έλληνες της Εθνικής έτοιμοι για μάχη σε ρινγκ και οκτάγωνα!

Το frightsports.gr για μία ακόμη φορά πρωτοπορεί και εκμεταλλεύεται για... διαφημιστικό όφελος την επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ, βρίσκοντας ρόλους για πέντε κορυφαίους μπασκετμπολίστες της επίσημης αγαπημένης μέσα σε ρινγκ και οκτάγωνα.

Ρυθμίσαμε τα κιλά τους και τους φορέσαμε γάντια, τοποθετώντας τους απέναντι σε τοπ μαχητές ανά τον κόσμο. Πάμε να δούμε το... επικό matcmaking:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ VS TYSON FURY

Ο Γιάννης είναι παλιά καραβάνα και κάτι τύπους σαν το Fury τους καταπίνει αμάσητους! Στα 30+ είναι σε σούπερ κατάσταση και ένα μποξάκι το παίζει για πλάκα. Διαλέξαμε ως αντίπαλο τον Ιρλανδό γιατί σ'ένα παράλληλο σύμπαν οι δύο τους θα είχαν συγγένεια. Ο μεν Μπουρούσαρος προκαλει με χειρονομίες και δεν μασάει. Στα ίδια κυβικά είναι και ο master του trash talking Fury.

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ VS JON JONES

O Πρίντεζης είναι αθληταράς! Ο Jon Jones από την άλλη είναι ο βασανιστής του οκταγώνου. Όποιος έχει παίξει μαζί του... μαρτύρησε. Αλλά κανείς από τους προηγούμενους αντιπάλους του δεν έκανε το λεγόμενο... πεταχτάρι! Ένα πεταχτάρι θα σταθεί αρκετό ώστε στα τελευταία δευτερόλεπτα του πέμπτου γύρου ο Jones να πέσει... σέκος στο καναβάτσο.

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ - GROENHART

Ο ψηλόλιγνος Γιάννης θα'ρθει ωσάν εκδικητής από το Μιλγουόκι των ΗΠΑ για να εκδικηθεί την ήττα του Μιχάλη Ζαμπίδη κόντρα στον Ολλανδό Murthel Groenhart. Εάν το πράγμα στραβώσει ο "Giannis" θα πάρει την εντολή από τον Kidd να γίνει πιο... άγριος και στις αρχές του δεύτερου γύρου μια κουτουλιά θα είναι αρκετή για να τελειώσει το ματς. Νικητής με DQ o Murthel, αλλά ο Γιάννης θα μπει στις καρδιές μας...

ΚΑΛΑΘΗΣ - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Ελληνοαμερικάνικη μάχη ξεκάθαρα. Δύο παιδιά γαλουχημένα στις ΗΠΑ με ιδιαίτερο στυλ σε ΜΜΑ και μπάσκετ αντίστοιχα. Θα παίξουν με έπαθλο το ποιος είναι πιο ιδιαίτερος.

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ - GOLOVKIN

Στα δύσκολα ο αρχηγός, ο ηγέτης της Εθνικής. Δώδεκα γύρους θα τον... τιμωρεί ο Golovkin. Ο Σπανούλης μέχρι εκείνη τη στιγμή θα έχει επιχειρήσει 1400 χτυπήματα και κανένα δεν θα έχει βρει στόχο. Στον 12ο γύρο όμως στο γύρο των πρωταθλητών ο V-Span θα ρίξει ντιρέκτ από τα... εννιά μέτρα και θα στείλει τον Gennady πίσω στις στέπες του Καζακστάν.

Διαβάστε επίσης στο fightsports.gr

Ιστορία της πυγμαχίας: Η συγκλονιστικά τραγική μάχη που κατάστρεψε 4 ζωές!!!

Μπουκέτα σε αγώνα Football μεταξύ γυναικών!

Τι Pacquiao, τι… Γκάλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ