MMA

Όταν ο Randleman παραλίγο να σπάσει το ρινγκ με τον Fedor Emelianenko

Όταν ο Randleman παραλίγο να σπάσει το ρινγκ με τον Fedor Emelianenko

Θυμηθείτε τη μάχη του Fedor Emelianenko με αντίπαλο τον Kevin Randleman στις 20 Ιουνίου 2004, σε μια ημέρα που η Εθνική μας περνούσε στην 8άδα του Euro της Πορτογαλίας. Θυμηθείτε τι ακριβώς συνέβη (VIDEO).

Ήταν 20 Ιουνίου του 2004 και ενώ στην Πορτογαλία η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου θα έχανε μόνο με 2-1 από την Ρωσία, ώστε να περάσει την φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και να φτάσει λίγο αργότερα στο γνωστό έπος, στην άλλη άκρη του κόσμου ένας παντοκράτορας Ρώσος μαχητής έμπαινε στο ring του PRIDE FC για να αντιμετωπίσει τον κατα βάση παλαιστή, πρώην πρωταθλητή του UFC και φρέσκο ακόμη από το τρομερό νοκ άουτ επί του Mirco "Cro Cop" στον προηγούμενο αγώνα, Kevin Randleman.

Ο Fedor Emelianenko ήταν το μεγάλο φαβορί όμως η παλαιστική ικανότητα του Αμερικάνου ήταν το μεγάλο του όπλο και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά δευτερόλεπτα, ο Randleman πετυχαίνει το πρώτο takedown του σηκώνοντας λίγα εκατοστά τον Fedor από το έδαφος πριν τον ρίξει στην πλάτη του. Ο "τελευταίος αυτοκράτορας" καταφέρνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα να σηκωθεί αλλά έχει δώσει την πλάτη του στον αντίπαλο του, ο οποίος έχει και το Bodylock σφιχτό. Θυμάστε τι είπαμε ότι ήταν ο Randleman; Παλαιστής.

Ο Αμερικάνος καταφέρνει να σηκώσει τον Fedor στον "θεό" και να γυρίσει προς τα πίσω σε ένα φοβερό και τρομερό suplex που φέρνει αυτόν σε στάση που "πετάει" ανάποδα πάνω στο ρινγκ και ο Fedor προσγειώνεται με το βάρος όχι ενός, αλλά δύο heavyweight μαζί, ακριβώς στο κεφάλι του και το κοινό στην Σαϊτάμα Αρένα παθαίνει το πρώτο σοκ!

"Ω Θεέ μου, κατευθείαν στο κεφάλι του", ουρλιάζει ο Mauro Ranallo στο μικρόφωνο και ο θεός Bas Rutten, λες και δεν του έφτανε το slam, προτρέπει τον Randleman: "Γόνατα στο κεφάλι! Εκεί θέλει γόνατα στο κεφάλι!"

Και ενώ το κοινό έχει μείνει παγωμένο να σκέφτεται όχι μόνο αν είναι υγιείς αλλά αν είναι καν ζωντανός ο Fedor, εκείνος, με την γνωστή παγωμένη έκφραση του κάνει reverse τον αντίπαλο του και από side control πιάνει το χέρι, το στρίβει σε λαβή "kimura" και παίρνει το ταπ άουτ και την νίκη.

Άλλη μια μέρα στο γραφείο για τον Fedor και μια στιγμή που έχει βρει μόνιμη θέση στα highlights του αθλήματος, από τον αδικοχαμένο νωρίτερα μέσα στην χρονιά, Kevin Randleman (RIP).

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H ΣΕΞΙ Καλέργη... σκιαμαχεί και προκαλεί

Xαμός: Έτσι χαλαρώνει το καυτό ring girl του UFC (ΦΩΤΟ)

Σάκης Ρουβάς: Έχω παίξει ξύλο, κάνω Brazilian Jiu Jitsu (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ