MMA

Όλα έτοιμα για Iron Challenge by Funky Buddha

Όλα έτοιμα για Iron Challenge by Funky Buddha

Το Iron Challenge by Funky Buddha έρχεται και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 (28/6, 22:15)!

Από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 θα μεταδοθεί αύριο Τρίτη 28 Ιουνίου, στις 22:15, το Iron Challenge by Funky Buddha. Η μεγαλύτερη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων συνδυάζει τις υψηλού επιπέδου αγωνιστικές εμφανίσεις με ψυχαγωγικά δρώμενα, πλαισιωμένα από μια εντυπωσιακή παραγωγή, με τους θεαματικούς αγώνες Ελλήνων κορυφαίων και διεθνών αθλητών ενώ η βραδιά θα κορυφωθεί με την εμφάνιση έκπληξη του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη.

Την φαντασμαγορική διοργάνωση παρουσιάζει ο χαρισματικός Δημήτρης Ουγγαρέζος. Η Josephine σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση θα τραγουδήσει το απόλυτο καλοκαιρινό hit, η χορογράφος Μαρία Λυραράκη με τις χορεύτριες της σε ένα δυναμικό street dance show και μια ομάδα τυμπάνων θα δώσει τον παλμό.

Αύριο, Τρίτη 28 Ιουνίου στις 22:15 συντονιστείτε στον ΑΝΤ1 και παρακολουθείστε την κορυφαία διοργάνωση και ετοιμαστείτε να ζήσετε την εμπειρία Iron Challenge by Χορηγός μετονομασίας της διοργάνωσης ήταν η Funky Buddha

Χορηγοί: Funky Buddha, fluo, χορηγός τεχνολογίας

Υποστηρικτές: Cyta Ελλάδος, Amstel Radler, Str8

Τα ring girls του Iron Challenge by Funky Buddha έντυσε ο οίκος Kathy Heyndels.

Ευχαριστούμε την Seven Hellas, επίσημο αντιπρόσωπο της RDX στην Ελλάδα, την actionmed – γιατροί εν δράσει, τα Planet Fitness & More, την Ecotrophy και το νερό Ζαγόρι.

Το Iron Challenge by Funky Buddha του Ιουνίου στήριξαν ως χορηγοί επικοινωνίας οι: Action 24, Ρυθμός 949, Sport 24 103.3 Radio, Espresso, Sport24.gr, Neolaia.gr, Fightsports.gr, Ufight.gr, Ringsofpain.gr, Fightlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ