MMA

Όλα δείχνουν πως συμφωνήθηκε το Mayweather vs. McGregor!

Όλα δείχνουν πως συμφωνήθηκε το Mayweather vs. McGregor!

Η μάχη του Floyd Mayweather με τον Conor McGregor παίρνει σάρκα και οστά σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση που έρχεται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Πολλαπλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Mayweather Promotion έχει κλείσει την MGM Arena για τις 26 Αυγούστου, ενώ για την ίδια μέρα έχει στον προγραμματισμό της αγώνα για την ίδια εταιρία η Showtime.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης η "TMT" δεν διαθέτει κανέναν μποξέρ στο ρόστερ της -εκτός του Floyd- που μπορεί να παίξει main event στην MGM και μάλιστα το παιχνίδι του να είναι τηλεοπτικό! Κανείς από τους πυγμάχους του Mayweather δεν διαθέτει ακόμη τη φήμη για να τα... φέρει στο ταμείο.

Με βάση όλα αυτά καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το Mayweather vs. McGregor θα γίνει στις 26 Αυγούστου, τρεις εβδομάδες νωρίτερα από το αρχικό πλάνο, αφού το Σεπτέμβριο στο Λας Βέγκας είναι προγραμματισμένο το γιγάντιο ξεκαθάρισμα των Golovkin-Canelo.

Από εκεί και πέρα και πέρα βλέπουμε πως γίνεται έντονο παιχνίδι και στα social media από τους δύο κεντρικούς πρωταγωνιστές της υπόθεσης.

Ο McGregor γράφει πως κάτι μεγάλο έρχεται και ο Mayweather "ανεβάζει" φωτογραφίες που τον δείχνουν να προπονείται. Φυσικά, καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει είτε από τον Conor είτε από την ομάδα του Floyd, παρ'όλα αυτά αν όλα τα παραπάνω ευσταθούν, τότε μέσα στην ημέρα θα ξεπροβάλει... λευκός καπνός.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
Aυτή είναι η καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)
"Πυροβολάει" στο Instagram η Μαριάννα Καλλέργη (ΦΩΤΟ)
H Τecia Torres είναι η πιο σέξι…ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ