MMA

Οι Dropkick Murhpys είναι και promoter πυγμαχίας!

Οι Dropkick Murhpys είναι και promoter πυγμαχίας!

Το αγαπημένο συγκρότημα τουfightsports.gr,οι Dropkick Murphys, έπιασαν το νόημα της ζωής και έγιναν promoter επαγγελματικής πυγμαχίας!

Η πάντα που σας ξυπνούσε κάθε πρωί μέσω του Fightcast και πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής Ken Casey έχουν μπει και στο χώρο του μποξ κάνοντας promotion αγώνων και μάλιστα ήδη στο ενεργητικό τους έχουν γράψει δυνατές συνεργασίες.

Παίρνοντας όμως τα πράγματα από την αρχή όλα ξεκινούν από τον Casey το 2015 όταν ο τραγουδιστής έφτιαξε την "Murphys Boxing" και ξεκίνησε τις διοργανώσεις τοπικά στη Βοστώνη. Έστω και... τοπικά οι αγώνες του Casey είχαν μπει και στην τηλεόραση αφού μερικοί από τους πυγμάχους που αγωνίζονται είναι οι:Danny O' Connor,Spike O'Sullivan, Logan McGuiness, Stephen Ormond και οMichael McLaughlin.

Πατριωτικοί και συναισθηματικοί λόγοι

Ερωτηθείς ο Casey γιατί μπήκε στο χώρο της πυγμαχίας απάντησε πως ποτέ δεν ήταν εκτός αυτού μια και εξαιτίας του παππού του από τα τρία του κιόλας χρόνια είχε γίνει μεγάλος φαν του αθλήματος. Λέει επίσης πως αρκετά από τα τραγούδια του συγκροτήματος είναι συνδεδεμένα με το μποξ...

Πράγματι οι "Dropkicks" έχουν τραγουδήσει για τον σπουδαίοJohn L. Sullivan τον πρωταθλητή της πυγμαχίας με... γυμνά χέρια πριν από πολλά πολλά χρόνια όπως επίσης και για τον σκληροτράχηλο Micky Ward που δύσκολα έπεφτε εάν ανατρέξει κανείς στους αγώνες του κόντρα στον Gutti θα καταλάβει.

Κατά κύριο λόγο όμως ο Casey ξεκίνησε όλη αυτή την ιστορία για τον φίλο του και πυγμάχο Danny O'Connor. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή δεν του άρεσε καθόλου τον φίλο του να προπονείται σκληρά στο Τέξας, μ'ένα νεογέννητο παιδί στο σπίτι και συν τοις άλλοις να προσπαθεί να πουλήσει εισιτήρια για τα παιχνίδια στο Τέξας (!) με το οποίο δεν είχε καμία απολύτως σχέση.

Βλέποντας αυτά ο Ken προσπάθησε να κάνει πιο γνωστό τον κολλητό του στις τάξεις των φαν του συγκροτήματος και αργότερα, δηλαδή πέντε χρόνια μετά έβαλε μπρος την "Murphys Boxing".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η μέρα που ο Tyson ένιωσε την κάννη του πιστολιού στο κεφάλι του
Το Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ