MMA

Ο "Nirvana", Σταύρος Εξακουστίδης στο Sport24.gr

Ο "Nirvana", Σταύρος Εξακουστίδης στο Sport24.gr

Ο Σταύρος Εξακουστίδης, μίλησε στο Sport24.gr για τη μεγάλη του νίκη στο "Gladiators 9" επί του Pietro Doorje, για το επίπεδο της διοργάνωσης, ενώ εξέφρασε και τα παράπονά του.

Πρόκειται ίσως για τον καλύτερο Έλληνα kick boxer στην κατηγορία του και σε κάθε του αγώνα προσφέρει σπουδαίο θέαμα. Παίρνει μέρος και σε σπουδαίες διοργανώσεις του εξωτερικού, εκπροσωπώντας επάξια τα ελληνικά χρώματα.

Μετά τη νίκη του στο "Best Fighter" επί του Νίκου Χύσεν, συνέχισε το σερί του και στο "Gladiators 9" στην Χαλκίδα, επικρατώντας και του Pietro Doorje στον εξτρά γύρο. Μια σπουδαία νίκη επί ενός πολύ δυνατού αθλητή.

Ο λόγος για τον Σταύρο Εξακουστίδη, ο οποίος μίλησε στο Sport24.gr και αναφέρθηκε στο επίπεδο της διοργάνωσης του Τάσου Τσάλα, στον αντίπαλό του, ενώ πέταξε και τα "καρφιά" τους προς κάποιους που θεωρεί ότι τον στοχοποιούν.

Ο "Nirvana", ερωτηθείς για το επίπεδο της διοργάνωσης, τόνισε πως "ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση. Κάθε χρόνο με θέλουν στη Χαλκίδα, γουστάρουν να αγωνίζομαι εκεί και δίνω το παρών. Σχεδόν πάντα μετράω νίκες εκεί και μου ταιριάζει πολύ η πόλη".

Αναφορικά με τον αντίπαλό του και το επίπεδό του, ανέφερε ότι "ήταν ένας από τους καλύτερους ξένους της βραδιάς. Ο Τάσος Τσάλας φέρνει ξένους για να νικούν τους Έλληνες αθλητές. Ο αντίπαλός μου είναι γνωστό όνομα, έχει δώσει μεγάλους αγώνες και έχει εμπειρίες από το εξωτερικό, έχοντας αγωνιστεί σε μεγάλες διοργανώσεις".

Σχετικά με το μέλλον του και τους επόμενους αγώνες του, είπε στο Sport24.gr ότι " έχω κλείσει άλλα δυο ματς, ένα στην Ελλάδα και ένα στο εξωτερικό, αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο ακόμα", ενώ μετέπειτα εξέφρασε και το παράπονό του για την αντιμετώπιση που είχε μετά τον αγώνα του από Μέσα που ασχολούνται με το άθλημα:

"Θέλω να εκφράσω και ένα παράπονο και αφορά διάφορους που δεν στηρίζουν τους Έλληνες αθλητές και τους αγώνες τους μέσα στα ρινγκ. Ειδικά όταν παίζουν με ξένους αντιπάλους. Ενοχλήθηκα που η πρώτη έννοια ενός δημοσιογράφου μετά τον αγώνα μου, ήταν να πάρει 'δήλωση' από τον αντίπαλό μου και ήταν σε μορφή σχολίου. Υπήρξε αναφορά μόνο σε εμένα και τον δικό μου εξτρά γύρο, ενώ σχεδόν όλοι έπαιξαν εξτρά γύρο στην διοργάνωση. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε δόλος και ότι δεν είχαν στόχο να υπονομεύσουν εμένα".

Αναφορικά με τους ποιους θέλει να ευχαριστήσει ο Σταύρος Εξακουστίδης, είπε: "Θέλω να ευχαριστήσω το μάνατζέρ μου, Χρήστο Παπαναγιώτου, τα QNT για τα συμπληρώματα διατροφής, τον Τάσο Μισαηλίδη και τον Θανάση Υφαντόπουλο για την διατροφή μου και την γυμναστική μου, τον μασέρ μου, Στέργιο Βελκόπουλο, την οικογένειά μου, τον προπονητή μου, Παναγιώτη Δρίνα και τους συναθλητές μου, Γιώργο Νιάρχο, Αλέξη Σύρο και Μελέτη Κακουμπάβα. Επίσης, τον φυσικοθεραπευτή μου και τον γυμναστή μου στην άρση βαρών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ