MMA

Με τον Tony Gregory θα αγωνιστεί ο Σταύρος "Hulk" Γρηγορακάκης στη Γαλλία

Με τον Tony Gregory θα αγωνιστεί ο Σταύρος "Hulk" Γρηγορακάκης στη Γαλλία

O Σταύρος Γρηγορακάκης επιστρέφει στα ρινγκ και αγωνίζεται στη διοργάνωση DRAGUI SUPER FIGHT απέναντι στον παγκόσμιο πρωταθλητή Tony Gregory

O Σταύρος Γρηγορακάκης επιστρέφει στα ρινγκ σε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες για Έλληνα αθλητή στα βαριά κιλά. Ο αθλητής του NAS CAMP αγωνίζεται στη διοργάνωση DRAGUI SUPER FIGHT απέναντι στον παγκόσμιο πρωταθλητή Tony Gregory. Ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Γάλλου πρωταθλητή στη Νίκαια της Γαλλίας στις 4 Ιουλίου θα είναι διάρκειας 3 γύρων των 3 λεπτών με όρους Κ-1.

O Gregory είναι ένας πολύ δύσκολος και έμπειρος αντίπαλος, παγκόσμιος πρωταθλητής WAKO PRO, WKN, King of the Ring και Muay Thai, με 92 αγώνες και 77 νίκες στο Kick, 26 αγώνες και 20 νίκες στην επαγγελματική πυγμαχία (!!!) ενώ στο ρεκόρ του βρίσκουμε μέχρι και αγώνες ΜΜΑ με 2 νίκες στους 2 αγώνες που έχει παίξει. Πριν λίγα χρόνια μάλιστα έπαιξε και στο GLORY και παλιότερα στο Its Showtime και άλλες δυνατές διοργανώσεις.

Δίπλα του βρίσκονται όπως πάντα ο δάσκαλός του Νάσος Αργυρόπουλος , ο Manager του Στέλιος Πολίτης και το αγωνιστικό του επιτελείο αποτελούμενο από τους Λευτέρη Καλογήρου , Γιώργο Μπουγιούκο και Άκη Χαραλάμπους.

Την προσπάθεια του Σταύρου στηρίζουν έμπρακτα ο φυσιοθεραπευτής του Αντώνης Γιάσσαρης 'ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ' , ο Αιμίλιος Γιατζόγλου με τα συμπληρώματα διατροφής QNT και ο Τσάλας Τάσος με τον αγωνιστικό εξοπλισμό της FORCE1.

Χορηγοί του Σταύρου Γρηγορακάκη είναι τα Μάρμαρα Διονύσσου και η ασφαλιστική εταιρία MAXIMA.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Με αιθέριες υπάρξεις πυγμαχεί ο Dan Bilzerian (PHOTO)

Δείτε την σπιταρόνα του Ζαμπίδη (PHOTO)

Φωτιά και λαύρα: Η Nasia Jansen σε επίδειξη nunchaku γυμνή (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ