MMA

McGregor: "Γ@#@ το UFC και εσάς..."

McGregor: "Γ@#@ το UFC και εσάς..."

Σε μία συνέντευξη χείμαρρο και με 5.000 θεατές να παρακολουθούν εντός του χώρου διεξαγωγής της στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, ο Conor McGregor τα είπε όλα!

Σε μία συνέντευξη χείμαρρο και με 5.000 θεατές να παρακολουθούν εντός του χώρου διεξαγωγής της στο Μάντσεστερ της Αγγλίας ο Conor McGregor τα είπε όλα! Μα, προτού ξεκινήσει η διαδικασία μέσω instagram ο Ιρλανδός έβρισε το UFC και όχι μόνο.

Φτάνοντας στο χώρο που έγινε το Q and A, ο πρωταθλητής της Lightweight κατηγορίας του UFC «ανέβασε» μία σχετική φωτογραφία συνοδεύοντας την με μία λεζάντα… φωτιά κατά πάντων.

Ο Conor τόνισε ότι το πάρτι που έστησε συγκέντρωσε περισσότερο κόσμο από το event του UFC που γινόταν εκείνη την ημέρα. Συγκεκριμένα αναφερόταν στο UFC on Fox 23, γράφοντας χαρακτηριστικά: " Είμαι πετυχημένος! Πηγαίνω στο Q and A μου με 5000 θεατές να με περιμένουν. Καλά διαβάζετε. Μεγαλύτερη προσέλευση από το UFC σήμερα. Γ… το UFC, γ… τον Floyd, γ… την πυγμαχία, γ… το WWE, γ… το Χόλιγουντ και γ… και εσάς που με πληρώνετε. Fuck the UFC".

Στην καθόλα ευγενική προσέγγιση του Conor McGregor απάντησε ο Dana White στη συνέντευξη Τύπου μετά το event του Κολοράντο, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Στον Conor δεν έχω δείξει τίποτα λιγότερο εκτός από σεβασμό όλα αυτά τα χρόνια. Εάν αποφασίσει να βαδίσει σε αυτόν τον δρόμο, επιτρέψτε να πιστεύω που θα πρόκειται για παταγώδη αποτυχία", εννοώντας τα όσα γενικά είπε ο Conor εκείνο το βράδυ σχετικά με τον αγώνα που θέλει να κάνει με τον Floyd Mayweather, αλλά και το… Conor McGregor Promotions που πέταξε κάποια στιγμή την ώρα της συνέντευξης στον Helwani.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ξυλοκόπησαν και πυροβόλησαν πασίγνωστο Ρώσο MMAer (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελλάδα κρυώνει, η Mackenzie Dern... φλέγεται! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ