MMA

Μαχητές ετοιμάζουν τεράστια μήνυση για το UFC!

Μαχητές ετοιμάζουν τεράστια μήνυση για το UFC!

Όπως φαίνεται, πολλοί μαχητές, πρώην και νυν, του UFC ετοιμάζουν μια τεράστια μήνυση κατά της διοργάνωσης και τη μονοπωλιακή της δύναμη, που ανάγκαζε τους μαχητές να υπογράψουν μη συμφέρουσες συμφωνίες.

Ένα πολύ σημαντικό νέο που μπορεί να αλλάξει την εικόνα του αθλήματος όπως την ξέρουμε σήμερα, μόλις «έβγαλε» το bloodyelbow.com.

Όπως φαίνεται, πολλοί μαχητές, πρώην και νυν, του UFC ετοιμάζουν μια τεράστια μήνυση κατά της διοργάνωσης για ένα σωρό κατηγορίας που ουσιαστικά εντάσσονται σε πρακτικές μονοπωλίου και ότι η διοργάνωση χρησιμοποιούσε αυτή τη μονοπωλιακή της δύναμη για να αναγκάσει τους μαχητές να υπογράψουν μη συμφέρουσες συμφωνίες.

Όπως φαίνεται οι συγκεκριμένοι μαχητές, που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα ονόματά τους, έχουν αρχίσει συνεργασία με τρία τεράστια δικηγορικά γραφεία που ειδικεύονται σε τέτοιες υποθέσεις και έχουν στο παρελθόν κερδίσει δικαστήρια ενάντια σε στόχους μεγαλύτερους του UFC.

Οι ενάγοντες θα ζητήσουν αποζημιώσεις από μικρές αμοιβές, δικαιώματα και αμοιβές από τα βίντεοπαιχνίδια, εμφανίσεις σε happenings και αρκετές ακόμη πηγές που συνολικά μπορεί να αγγίξουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια και φυσικά αν το UFC χάσει μια τέτοια υπόθεση τότε αναμένεται να αλλάξει πλήρως η εικόνα του αθλήματος αφού το UFC τα επηρεάζει όλα.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα…

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Φαν της πυγμαχίας ο Σειρηνάκης

Προπόνηση του Μάρκου μέσα στην φυλακή!(VIDEO)

Όταν ο Sapp έπαιξε με τον δυνατότερο άνθρωπο του κόσμου!

Κακαρίκος για αγώνες με Ζαμπίδη, Μπένοφ και Scorpion 8 στη Θεσσαλονίκη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ