MMA

Μάρκου: "Βάλτε καλά στο μυαλό σας είμαι ο καλύτερος"

Μάρκου: "Βάλτε καλά στο μυαλό σας είμαι ο καλύτερος"

Ο Φλοριάν Μάρκου μίλησε στο Fightsports.gr με αφορμή τον αγώνα ΜΜΑ στις 10 Φεβρουαρίου και αναφέρθηκε στην απόφασή του να κάνει την προετοιμασία στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως όσο και δεν θέλουν να το παραδεχθούν κάποιοι, είναι ο καλύτερος.

Ο Φλοριάν Μάρκου προετοιμάζεται για αγώνα MMA στις 10 Φεβρουαρίου και στο περιθώριο της προετοιμασίας του μίλησε στο Fightsports.gr για όλα τα επίκαιρα θέματα που τον αφορούν.

Ο TNT όπως πάντα ανοιχτός και δεκτικός στις ερωτήσεις μας αναφέρθηκε στην απόφαση του να κάνει την προετοιμασία του στην Ελλάδα ενώ αγωνίζεται πλέον στο εξωτερικό δείγμα του πόσο εκτιμάει και σέβεται την ομάδα που τον ανέδειξε, την Armagos Team.

"Προετοιμάζομαι πολύ σκληρά, έχουν έρθει τεράστιες προτάσεις από εξωτερικό και είμαστε σε συζητήσεις. Εννοείται ότι κάνω την προετοιμασία μου στην Ελλάδα γιατί όσο με ξέρουν οι προπονητές, δεν με ξέρει κανείς. Το μέλλον μου δεν ξέρω που θα με πάει, αλλά τους προπονητές μου τους έχω πάντα δίπλα μου από την αρχή μέχρι το τέλος. Μέχρι να κάνουμε αυτό που δεν έκανε κανείς ποτέ στην Ελλάδα", ανέφερε στα πρώτα του λόγια ενώ απάντησε σε αυτούς που τον κατηγορούν πως παίζει με εύκολους αντιπάλους.

"Στις MMA έχω τέσσερις αγώνες. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο έδαφος αλλά δεν διαλέγω αθλητές με τους ίδιους αγώνες. Παίζω με αθλητές που έχουν 20 αγώνες. Στον κόσμο που δεν αρέσω, και πέντε μαζί να νικήσω, κάτι θα βρει να πει. Πιστέψτε με και βάλτε το καλά στο μυαλό σας, όταν φοράνε γάντια μαζί μου σε σπάρινγκ ή αγώνα, τελειώνουν τα ψέματα. Ρωτήστε όποιον έχει φορέσει γάντια μαζί μου, δεν είμαι τυχαία ο καλύτερος".

Στην συνέχεια ρωτήσαμε τον Μάρκου για τα ονόματα που ζητάει ο κόσμος να αγωνιστεί όπως ο Μελέτης Κακουμπάβας και ο Αλέξης Σαββίδης.

"Έχω παίξει με όλους στην Ελλάδα και τους έχω κερδίσει όλους. Τώρα έχουν βγει κάτι καινούριοι και προκαλούν. Για να πάρουν κάτι από μένα. Αν παίζω με όποιον με προκαλεί θα είναι σαν αρχίζω από την αρχή την καριέρα μου. Όσο για τα ονόματα που αναφέρετε, τα έχουμε συζητήσει δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο".

Τέλος ο Μάρκου ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες που τον στηρίζουν στις προσπάθειες του: "Δεν ξέρω τι να πω για τους Έλληνες. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί είμαι Αλβανός αλλά την Ελλάδα τη νιώθω σπίτι μου. Όπου πάω αναγνωρίζουν αυτό που κάνω και χαίρονται. Είμαι πολύ χαρούμενος που τους έχω δίπλα μου και με υποστηρίζουν. Υπόσχομαι σε όλους όσους διαβάζουν αυτό το κείμενο πως θα γίνω ο καλύτερος όλων. Δεν μπορεί να με σταματήσει τίποτα".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Hαδερφήτου ConorMcGregorθασουπάρειτομυαλό! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ