MMA

International Fight Club Open 2017: Ο πρωταθλητής κάθε κατηγορίας Κ1 θα πάρει 1000€ μετρητά!

International Fight Club Open 2017: Ο πρωταθλητής κάθε κατηγορίας Κ1 θα πάρει 1000€ μετρητά!

Και φέτος το International Fight Club Open πρωτοτυπεί με τα χρηματικά του έπαθλα και προσθέτει άλλη μια κατηγορία,αυτή των 63,5 kg στο τουρνουά Κ1.Ένα τουρνουά με το πυραμιδικό σύστημα (single-elimination) στις κατηγορίες 63,5kg, 71kg, 75kg and 81kg για άντρες A κλάσης.

Μετά τα δύο μέρη της επιτυχημένης διοργάνωσης του διεθνούς τουρνουά International Fight Club Open 2016, στις 16-17 Απριλίου και 13 Νοεμβρίου 2016, το Fight Club Galatsi με συνδιοργανωτή το Δήμο Γαλατσίου, επιστρέφουν, ανακοινώνοντας το INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2017, το οποίο θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, σε 6 αγωνιστικούς χώρους (3 Ρινγκ, 3 Τατάμι).

Και φέτος το International Fight Club Open πρωτοτυπεί με τα χρηματικά του έπαθλα και προσθέτει άλλη μια κατηγορία,αυτή των 63,5 kg στο τουρνουά Κ1.Ένα τουρνουά με το πυραμιδικό σύστημα (single-elimination) στις κατηγορίες 63,5kg, 71kg, 75kg and 81kg για άντρες A κλάσης. Οι αθλητές θα αγωνιστούν με τους επίσημους όρους Κ1 του πρωταθλήματος και με πυραμιδικό σύστημα. Ο κάθε αθλητής προωθείται μέσα από αγώνες που ρυθμίζονται από το αυτόματο σύστημα στατιστικών και σκόρινγκ, μέχρι να αναδειχτεί ο πρωταθλητής κάθε κατηγορίας. Ο νικητής κάθε κατηγορίας, εκτός από το κύπελλο του πρωταθλήματος, θα λάβει 1000€ σε μετρητά!"

Περισσότερες πληροφορίες δείτε στο επίσημο site του International Fight Club Open: http://fcopen.fightclubgalatsi.gr

To "International Fight Club Open" έρχεται στις 2 Απριλίου.

Δείτε σε VIDEO την παρουσίαση:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

ΟMikeTysonέπαιζε μποξ μαστουρωμένος με κόκα και χασίς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Tρέλανε μας... Jessica: Η καυτή μελαχρινή του UFC που δηλώνει πως ψάχνει άντρα! (ΦΩΤΟ)

H σέξι Κουβανή που «έβαλε φωτιά» στο Hands of Stone! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ