MMA

Η τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου ανεβαίνει στο ρινγκ με τεχνητό πόδι!

Η τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου ανεβαίνει στο ρινγκ με τεχνητό πόδι!

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο καιρό στοίχισε στην Πένυ Σκάρου το ένα της πόδι. Εκείνη όμως δείχνει δύναμη ψυχής κι ανεβαίνει πάνω στο ρινγκ για τις ανάγκες του νέο της βίντεο κλιπ "Να με κρατάς", φορώντας γάντια.

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο καιρό στοίχισε στην Πένυ Σκάρου το ένα της πόδι. Εκείνη όμως δείχνει δύναμη ψυχής κι ανεβαίνει πάνω στο ρινγκ για τις ανάγκες του νέο της βίντεο κλιπ "Να με κρατάς", φορώντας γάντια. Η τραγουδίστρια δήλωσε για το συγκεκριμένο συμβάν:

" Είµαι λίγο της υπερβολής, αλλά είναι για το καλό µου. Κάποιος άλλος που µπορεί να είχε το ίδιο ατύχηµα µε µένα, δεν θα ήταν καν όρθιος για να κάνει συναυλία, βιντεοκλίπ. Είµαι αισιόδοξος άνθρωπος, θα µπορούσα να µην είµαι εδώ που είµαι", λέει η τραγουδίστρια στην Real Life.

" Είναι ένας δρόµος που δεν έχει επιστροφή, αλλά θα το γυρίσω… Ακόµη το ξεπερνάω, υπάρχουν φορές που µε στενοχωρεί. Οτιδήποτε έκανα στην καθηµερινότητά µου, πρέπει να βρω τρόπο να το κάνω αλλιώς. Θέλει πολλή προπόνηση, µιάµιση ώρα διάδροµο για να συντονίσεις το περπάτηµα, γιατί όταν έχεις ένα βάρος να σηκώνεις στο πόδι είναι τεράστια αλλαγή. Τους πρώτους µήνες έπαιρνα επτά χάπια την ηµέρα γιατί πονούσα. Αισθανόµουν σαν να µου κόβουν το πόδι µε τον µπαλτά, τα βράδια δεν µπορούσα να κοιµηθώ κι ένιωθα το χτύπηµα όπως την ώρα που κοβόταν το πόδι, ξανά και ξανά, έκλαιγα, ήµουν µε κλειστό στόµα γιατί είχα χτυπήσει στο κεφάλι, η γνάθος µου είχε σπάσει και πονούσα".

Το δύσκολο κομμάτι πέρασε; " Σίγουρα, γιατί το δύσκολο είναι να το αποδεχτείς. Εγώ βγαίνω και το δείχνω. Θέλω να δείξω ότι συνεχίζω και πως όντως γίνεται. Θα τα κάνω όλα, χρειάζεται χρόνος γιατί δεν είµαι θεός, έχω όµως τη βοήθεια του Θεού και τον ευχαριστώ. Μου έχει δώσει δύναµη να το αντιµετωπίζω. ∆εν είµαι ακόµη τελείως καλά, αλλά είµαι σε καλό δρόµο", τονίζει.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H σέξι Emily Ratajkowski πυγμαχεί και μας… τρελαίνει
Ξύλο και των γονέων σε αγώνα ράγκμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Steven Seagal Vs. Jean-Claude Van Damme…Η κόντρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ