MMA

GSP και Batista στο remake του Kickboxer!

GSP και Batista στο remake του Kickboxer!

Ο κασκαντέρ Alain Moussi θα ενσαρκώσει το ρόλο του Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ στο remake της τανίας. Δείτε Gif και video.

Δεν μπορεί να είναι κάποιος οπαδός των παλιότερων ταινιών πολεμικών τεχνών και να μην έχει δει το «Kickboxer» μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ σε μια εποχή που ο Βέλγος σταρ μεγαλουργούσε.


Η ταινία είχε όλα τα απαραίτητα συστατικά. Τον Βαν Νταμ να κάνει σπαγγάτο, ένα ψηλό άσχημο κακό που δεν πολυμιλούσε, ένα θύμα αρκετά κοντινό στον πρωταγωνιστή ώστε να του δώσει κίνητρο και μια όμορφη γυναίκα.

Αυτό λοιπόν το μεγαλούργημα της 7ης τέχνης ετοιμάζεται να γίνει remake με φρέσκους πρωταγωνιστές και ανάμεσά τους θα είναι και ο πρώην πρωταθλητής του UFC, Georges St Pierre αλλά αυτός του WWE, Dave Batista.


Όπως μαντέψατε οι περισσότεροι, ο Batista θα παίξει το ρόλο του κακού thai fighter Tong Po αλλά δυστυχώς για εμάς ο GSP δεν θα αναλάβει το ρόλο του Βαν Ντάμ στην πρωταγωνιστική θέση αλλά κάποιον άλλον άγνωστο για την ώρα (σ.σ. ίσως τον αδερφό του;). Ο πρωταγωνιστής θα είναι ο Alain Moussi, γνωστός κασκαντέρ σε ταινίες μάχης.

Κρίμα πάντως γιατί εκτός από τις ομοιότητες στην προφορά και εμφάνιση, GSP και Βαν Ντάμ κατέχουν και τα μυστικά του χορού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ