MMA

Gracie: "Όλοι παίρνουν στεροειδή, χωρίς αυτά δεν μπορείς να σταθείς στο άθλημα"

Gracie: "Όλοι παίρνουν στεροειδή, χωρίς αυτά δεν μπορείς να σταθείς στο άθλημα"

Απόλυτος για την σχεδόν καθολική χρήση των αναβολικών στεροειδών και άλλων απαγορευμένων ουσιών στο ΜΜΑ εμφανίστηκε ο θρύλος του αθλήματοςRenzo Gracie.

Απόλυτος για την σχεδόν καθολική χρήση των αναβολικών στεροειδών και άλλων απαγορευμένων ουσιών στο ΜΜΑ εμφανίστηκε ο θρύλος του αθλήματος Renzo Gracie που μιλώντας στο βραζιλιάνικο περιοδικό tatame σχολίασε με αυτό τον τρόπο τα θετικά τεστ του συμπατριώτη του Anderson Silva.

" Όλοι παίρνουν στεροειδή. Η διαφορά είναι ότι ο Anderson πιθανότατα έχασε τον έλεγχο στο μέχρι πότε θα ήτανανιχνεύσιμηη ουσία στον οργανισμό. Οι μαχητές που δεν παίρνουν αναβολικάδεν μπορούν να σταθούν στο άθλημα"είπε ο Renzo αλλά ξεχώρισε δύο αθλητές που κατα τον ίδιο "σίγουρα δεν παίρνουν" και είναι οι μαθητές του στο BJJ.... Frankie Edgar και Chris Weidman. "Υπάρχουν κάποιοι που ξεχωρίζουν όπως ο Frankie Edgar και ο Chris Weidman. Αυτοί οι δύο δεν έχουν πάρει ποτέ τίποτα. Τους βλέπω από κοντά. Όλοι παίρνουν εκτός από αυτούς αλλά είναι σπάνιες περιπτώσεις (σ.σ. οι καθαροί)".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Απίστευτο: Ισραηλινή τρανσέξουαλ εξουδετερώνει αντίπαλο με Τζούντο style!

Τα τατού δεν κάνουν τον μαχητή

Γυμναστική και Krav Maga με την καυτή Έλενα Κοκκίνου

Δείτε το Weekend Update με τα τοπ άρθρα και βίντεο της εβδομάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ