MMA

Floyd: "Θα γ@@@σω τον McGregor όπου τον πετύχω"

Floyd: "Θα γ@@@σω τον McGregor όπου τον πετύχω"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Floyd Mayweather τα έχωσε στον Conor McGregor

O Floyd Mayweather παραχώρησε διαδικτυακή συνέντευξη και βάλθηκε πιο άγρια από ποτέ κατά του Conor McGregor όταν ρωτήθηκε για την άδεια πυγμαχίας που χορήγησε στον Ιρλανδό η Πολιτεία της Καλιφόρνια.

Για τον αήττητο παγκόσμιο πρωταθλητή και πλουσιότερο αθλητή του πλανήτη πριν από έναν χρόνο ο Conor ζήτησε και του χορηγήθηκε άδεια απλά και μόνο για διαφημιστικούς λόγους και για να προκαλέσει: "Του έδωσαν άδεια στην Καλιφόρνια για να παίξει μαζί μου; Εγώ δεν παίζω στην Καλιφόρνια και το ξέρει. Γιατί τη ζήτησε τότε;"

Και συνέχισε με ακόμη πιο σκληρά λόγια λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μας ρίχνει στάχτη στα μάτια! Δεν θέλει να παλέψει στην πραγματικότητα γιατί εγώ πήγα στο αφεντικό του και μίλησα. Ποτέ δεν ήθελε αυτό τον αγώνα, απλά είναι έξυπνος και προσπαθεί να μείνει στη επιφάνεια για να έχει φαν."

Πάντως ο Mayweather δεν λέει λόγια του αέρα στην προκειμένη περίπτωση μιας και πραγματικά εκτός της Πολιτείας της Νεβάδα και το Λας Βέγκας έχει να παίξει από το 2005 και ο McGregor έβγαλε πυγμαχική άδεια στην Καλιφόρνια, ξεκαθαρίζοντας πιο πριν πως δεν θα αγωνιστεί ποτέ ξανά στο Λας Βέγκας μετά το πρόστιμο που "έφαγε" από την αρμόδια Αρχή για τη μάχη με τα... μπουκάλια στη συνέντευξη Τύπου πριν τη ρεβάνς με τον Diaz.

O Floyd δεν έμεινε μόνο σε αυτά και συνέχισε στο ίδιο ύφος: "Δεν έχω χάσει ποτέ στην καριέρα μου και θα γ@@@ και τον αλήτη τον McGregor. Θα του ρίξω φάπες όταν τον συναντήσω."

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Lindsey Pelas: Το νέο κορίτσι του UFC είναι εξωπραγματικά… καυτό (ΦΩΤΟ)

Βίντεο σοκ: Bodybuilder μπαίνει σε σχολή και τον δένουν… κόμπο BJJ Fighters

Νορβηγίδα τα βάζει με άντρες σε Αμερικάνικο κολέγιο στο Wrestling (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ