MMA

Έχει νικήσει τον καρκίνο, στον Golovkin θα κολλήσει;

Έχει νικήσει τον καρκίνο, στον Golovkin θα κολλήσει;

Στις 18 Μαρτίου στην "πατρίδα" του τη Νέα Υόρκη ο Daniel Jacobs δεν θα παίξει τον δυσκολότερο αγώνα της καριέρας του διότι έχει βγει νικητής στον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του. Νίκησε τον καρκίνο και έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής (VIDEO).

H ιστορία του Jacobs εύκολα μπορεί να γίνει ταινία κι ακόμη πιο εύκολα πρέπει να μετατραπεί σε μότο ζωής για όσους δεν έχουν το κουράγιο να παλέψουν ακόμη και με τα πιο μικρά προβλήματα της ζωής...

Όπως έχετε διαβάσει ξανά στο Fightsports o μποξέρ από το Μπρούκλιν έφτασε το 2011 στο χείλος του γκρεμού αλλά αποφάσισε να μην πέσει.

Διεγνώσθη στον οργανισμό του επιθετικός καρκίνος στα οστά και πολλοί από το ιατρικό επιτελείο που τον ανέλαβε του έδιναν ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει.

Όσον αφορά το μποξ αυτό ήταν ήδη... τελειωμένο έχοντας σταματήσει στο 22-1 τον Μάρτιο της δυσάρεστης αυτής χρονιάς.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ...

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιον... ξενοδόχο δεν υπολόγισαν οι γιατροί, αλλά ο Jacobs όχι μόνο δεν τα παράτησε. Έγινε καλά και συνέχισε να παίζει πυγμαχία στο υψηλότερο επίπεδο για να γίνει ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής το 2014 κατακτώντας τη ζώνη της WBA στην middleweight κατηγορία.

ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο GOLOVKIN

O "GGG" είναι ένας από τους σκληρότερους puncher στην ιστορία του αθλήματος κι ακόμα κι εκεί που χάνει με τα... πέτρινα χέρια του μπορεί να φέρει το εις βάρος του αποτέλεσμα τούμπα. Πιστεύουμε πάντως πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ενάντια στον Jacobs ο Gennady το βλέπει αλλιώς.

Οι ειδικοί στις αναφορές τους λένε ότι τόσο για τον "GGG" όσο και για τον Daniel αυτό είναι το δυσκολότερο παιχνίδι της καριέρας τους μέχρι τώρα και ο καθένας πρέπει να προσέξει τα νότα του στο 100%. Ο μποξέρ από το Καζακστάν κάνει όλη του τη ζωή ΚΟ και ο Jacobs, δεν είναι κανένας... χειρούργος αφού από τις 32 του μάχες στο σύνολο τις 29 τις τελείωσε με ΚΟ!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)

Johnny Tapia: Τίτλοι, Νοκ Άουτ, Κοκαΐνη και μια τραγική ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Iρλανδός πυγμάχος κερνάει ξύλο σε Τούρκους μαγαζάτορες (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ