MMA

Εκτός UFC 207 ο Velasquez!

Εκτός UFC 207 ο Velasquez!

Οι τελευταίες συνεντεύξεις του Cain Velasquez για το πρόβλημα στη μέση του που του προκαλεί επίσης μυικές διαταραχές στο δεξί του πόδι έβαλε στην πρίζα τους ανθρώπους της Επιτροπής, οι οποίοι αποφάσισαν να τον αποσύρουν από το παιχνίδι με τον Werdum με τη μη χορήγηση άδειας.

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι της κάρτας του UFC 207 και ιστορικής σημασίας για το μέλλον της βαριάς κατηγορίας του οργανισμού "χάλασε" έπειτα από παρεμβολή της Αθλητικής Επιτροπής της Νεβάδα. Η NAC δεν αδειοδότησε τον Cain Velasquez.

Οι τελευταίες συνεντεύξεις του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή που αφορούσαν το πρόβλημα στη μέση του που του προκαλεί επίσης μυικές διαταραχές στο δεξί του πόδι έβαλε στην... πρίζα τους ανθρώπους της Επιτροπής, οι οποίοι αργά χθες τη νύχτα (24/12) αποφάσισαν να αποσύρουν τον Velasquez από το παιχνίδι με τον Werdum με τη μη χορήγηση άδειας.

Ο Μεξικανός fighter μέσα σε όλα είχε αποκαλύψει θα κάνει το απαραίτητο χειρουργείο μετά τον αγώνα με τον Fabricio και στο μεσοδιάστημα έχει μάθει να καταπραΰνει τους πόνους με τη στοματική χρήση κανναβιδιόλης !

Οι δηλώσεις αυτές ανάγκασαν τους ανθρώπους της NAC να μπουν σε διαδικασία έρευνας καταλήγοντας πως ο Velasquez δεν είναι "ok" σωματικά για να μπει στο κλουβί...

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν ο Μεξικανός να μην πάρει την άδεια και το UFC να τον αποσύρει από το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Όσον αφορά τώρα τα περί αντικατάστασης το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο οργανισμός θα προχωρήσει τη βραδιά με δέκα μάχες και ο Werdum θα αγωνιστεί σε άλλο event μέσα στο 2017. Υπενθυμίζουμε πως το UFC 207 είναι προγραμματισμένο να γίνει σε πέντε μέρες από σήμερα (σ.σ. 30 Δεκεμβρίου, Λας Βέγκας).

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ελληνίδα ταεκβοντίστρια πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ και ρίχνει το... Instagram (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πατέρας βάζει πυγμάχο να δείρει τον γιο του για να του βάλει μυαλό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δέκα καυτά κορίτσια του αθλητισμού που θα θέλαμε με γάντια μαχητικών αθλημάτων (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ