MMA

Έκανε την έκπληξη ο Cody και θέλει Aldo-McGregor

Έκανε την έκπληξη ο Cody και θέλει Aldo-McGregor

Ο αήττητος παγκόσμιος πρωταθλητής της bantamweight κατηγορίας Cody Garbrandt σόκαρε την ΜΜΑ κοινωνία ρίχνοντας... άκυρο τελικά και στον Cruz όσο και στον Tj Dillashaw. Την τελευταία κουβέντα πάντως θα την πει το UFC.

Τα χρήματα θέλει να κυνηγήσει ο Cody Garbrandt και συνάμα τις πιο εμπορικές μάχες σύμφωνα με δηλώσεις του στην εκπομπή του Ariel Helwani. Ο νεαρός πρωταθλητής που... δάμασε για πέντε γύρους τον Dominick Cruz στο UFC 207 μίλησε ανοιχτά αποκαλύπτοντας πως θα έχει συναντήσεις με τον Dana White και τους υπόλοιπους ιθύνοντες για το matchmaking για να ζητήσει να παίξει πρώτα με τον Jose Aldo και έπειτα με τον Conor McGregor, ανεβαίνοντας αυτός κατηγορία!

Σύμφωνα με τον "No Love" το γεγονός πως είναι νέος σε ηλικία και καθόλου τραυματισμένος δεν θα τον εμποδίσει να πάρει τα μεγάλα παιχνίδια με τον πακτωλό χρημάτων που κακά τα ψέματα στην bantamweight και 50 χρόνια να παραμείνει αήττητος και πρωταθλητής δεν θα καταφέρει να τα βγάλει...

Ο Cody μάλιστα είναι ξαφνιασμένος με το γεγονός πως ο Conor είναι τόσο ψηλά στη λίστα των pounf-for-pound (σ.σ. νούμερο 2) ενώ το 2016 ο "γείτονας " του όπως τον χαρακτηρίζει Nate Diaz τον έπνιξε (σ.σ. αμφότεροι είναι από την Καλιφόρνια).

Πρώτος στόχος του πρωταθλητή είναι ο Jose Aldo και ο Cody ξεκαθαρίζει ότι θα πιάσει στα κιλά τον Βραζιλιάνο όσο κι αυτός αν ανεβοκατεβάζει.

"Θέλω να τσεκάρω το σαγόνι του", είπε χαρακτηριστικά ο "No Love" πετώντας το γάντι στον Aldo και το UFC ουσιαστικά.

Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντως το UFC είναι που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο όσον αφορά τα ματς που θα προκύψουν. Ο Cody θέλει να παίξει ξανά το καλοκαίρι και εφόσον ο οργανισμός θεωρεί ότι ο νεαρός είναι αστέρι και θα αποφέρει μεγάλα κέρδη στην εταιρία τότε "ναι" δεν αποκλείεται να τον δούμε τουλάχιστον να παίζει με τον Aldo για αρχή.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Garbrandt σχεδόν πιάστηκε στα χέρια με τον Conor McGregor όταν ο Ιρλανδός ήταν προπονητής στο Ultimate Fighter απέναντι στον κόουτς του Cody, τον Faber.

Γι' αυτό το γεγονός ο Cody σχολίασε στον Helwani: "Τον σέβομαι σαν μαχητή αλλά δεν παύει να είναι ένας τύπος που άπλωσε τα χέρια του πάνω μου. Κάτι πρέπει να γίνει...".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ξυλοκόπησαν και πυροβόλησαν πασίγνωστο Ρώσο MMAer (ΒΙΝΤΕΟ)
Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η Ελλάδα κρυώνει, η Mackenzie Dern... φλέγεται! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ