MMA

Είναι να μην σε εκδικηθεί ο Badr Hari

Είναι να μην σε εκδικηθεί ο Badr Hari

O Badr Hari και ο Rico Verhoeven έχουν μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους και θα συναντηθούν στις 10 Δεκεμβρίου. Πάρτε μια γεύση από το παρελθόν (VIDEOS)

Είδαμε το UFC 205, είδαμε το Kovalev - Ward και τώρα ήρθε η σειρά για το κορυφαίο kickboxing παιχνίδι της παγκόσμιας σκηνής των τελευταίων ετών. O Badr Hari και ο Rico Verhoeven έχουν μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους και θα συναντηθούν στις 10 Δεκεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτής της τεράστιας μάχης που έκλεισε το GLORY και που δεν είναι για τίτλο το fightsports θυμάται μία από τις... βεντέτες του Hari με τον Stefan Leko.

Μπορεί η κορυφαία κόντρα για τον Μαροκινό να είναι αυτή με τον Alistair Overeem παρ'όλα αυτά οι... ξάπλες που έπεσαν στα παιχνίδια με τον Leko είναι αυτό που λέμε "δίχως αύριο".

Όλα ξεκίνησαν στο Showtime στο Άμστερνταμ το 2005 όταν οι δύο μαχητές συναντήθηκαν μέσα στο ρινγκ και ο Hari είχε μπει καταπληκτικά, αλλά ο Stefan τον "τελείωσε" αναπάντεχα και φοβερά με γυριστή κλωτσιά που βρήκε τον Μαροκινό στο συκώτι:

Έξι μήνες μετά οι δύο kickboxer συναντήθηκαν ξανά αυτή τη φορά πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ολλανδία. Το δεύτερο ραντεβού ορίστηκε για το ξακουστό και γεμάτο αίγλη K-1 της Ιαπωνίας τον Νοέμβριο του 2005.

Στο Τόκιο λοιπόν ο Badr είχε μπει πιο αποφασισμένος από ποτέ και στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης έστειλε σε άλλο... πλανήτη τον Leko μ'ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο ΚΟ στην ιστορία των K-1:

Επόμενη και τελευταία συνάντηση των δύο ανδρών πριν από δύο χρόνια σε heavyweight τουρνουά στο GFC. Ο Hari ήταν ο "βασιλιάς" της βραδιάς αφού με ΚΟ στον πρώτο γύρο έστειλε τον Leko εκτός και στον τελικό νίκησε με τον ίδιο τρόπο τον Graham.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ: Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ