MMA

Έφηβος στην Αγγλία σκοτώθηκε σε πυγμαχικό event εν ώρα επεισοδίων

Έφηβος στην Αγγλία σκοτώθηκε σε πυγμαχικό event εν ώρα επεισοδίων

Όσο μεγαλώνει η δυναμική των μαχητικών αθλημάτων δυστυχώς την συντροφεύει και ο τυφλός οπαδισμός που στοίχισε την ζωή σε έναν έφηβο!

Όλα ξεκίνησαν κατά την διάρκεια του αγώνα του Luke Paddock και του Myron Mill όπου για άγνωστο λόγο ξέσπασαν επεισόδια στην εξέδρα, και μία ομάδα ατόμων πέταγε καρέκλες στην άλλη.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και έξω από το γήπεδο, όταν διαπιστώθηκε πως ένας έφηβος ήταν νεκρός με χτύπημα στον αυχένα.

Μερίδα του Τύπου υποστηρίζει πως χτυπήθηκε με μαχαίρι, την ώρα που το πυγμαχικό event γινόταν παράλληλα με την εκδήλωση"Boxers Against Blades", που είχε σκοπό να στείλει το μήνυμα κατά της χρήσης λεπίδων που πλήττει την πόλη του Μπέρμιγχαμ, με νεαρές ομάδες να συμπλέκονται συχνά.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως μάλλον ο νεαρός έχασε την ζωή του από λεπίδα, με την αστυνομία της πόλης να μην δίνει τα στοιχεία του έφηβου στην δημοσιότητα προς το παρόν, ενώ διερευνά την υπόθεση για να εντοπίσει τον δολοφόνο.

Οι σχολιαστές κεντρικών δελτίων στην αγγλική τηλεόραση αναρωτιούνται ποιος μπορεί να πήγε σε ένα event πυγμαχίας κουβαλώντας ένα μαχαίρι. Εύλογο ερώτημα που θα απαντηθεί τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η καυτή personal trainer Έλενα Κοκκίνου μοιράζει εγκεφαλικά στα social media (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ