MMA

Δύο πυγμαχάρες ζήτησαν τον Golovkin!

Δύο πυγμαχάρες ζήτησαν τον Golovkin!

Ο Gennady Golovkin θα πάρε μέρος σε τριά παιχνίδια μέσα στο 2016, όμως δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί οι αντίπαλοι που θα κληθεί να κερδίσει μέσα στη χρονιά.

Η ομάδα του Gennady Golovkin ανακοίνωσε πως ο... κεραυνός από το Καζακστάν θα παίξει τρία παιχνίδια μέσα στο 2016 ακόμη όμως μας λείπει το βασικό σκέλος της υπόθεσης που δεν είναι άλλο εκτός από τους τρεις αντιπάλους που θα κληθεί να κερδίσει ο GGG μέσα στο έτος που διανύουμε.

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται και γράφονται από το τέλος της αναμέτρησης με τον Lemieux κιόλας, αλλά η... μπίλια δεν λέει να... σκάσει στα τρία τυχερά "νούμερα" της σεζόν. Με κορυφαίο τον Canelo ακολουθούν πολλοί μποξέρ που θα ήθελαν να σταματήσουν τον μέχρι στιγμής ασταμάτητο Golovkin, όμως τα ονόματά τους δεν γεμίζουν την "καρδούλα" των φανς.

Τις τελευταίες ώρες όμως αυξάνουν την έντασή τους οι φωνές που θέλουν δύο εξαιρετικά ανταγωνιστικούς μποξέρ να έχουν ζητήσει παιχνίδι με τον Golovkin και μάλιστα να συγκεντρώνουν και αρκετές πιθανότητες να πάρουν το χρίσμα. Αμφότεροι έχουν έναν κοινό παρονομαστή στην καριέρα τους έχουν χάσει από τον Canelo Alvarez, όμως δεν έπεσαν και με κάτω τα χέρια.

Ο πρώτος είναι ο Austin Trout ο οποίος έχει κερδίσει τον Cotto στο αποκορύφωμα της καριέρας του πήγε καλά με τον Μεξικανό αργότερα, αλλά η αδυσώπητη δύναμη του κοκκινομάλλη έκανε την διαφορά. Δεύτερος ο Erislandy Lara o οποίος όχι απλά τα πήγε καλά με τον Canelo προκάλεσε με την εμφάνισή του και πάρα πολλά ερωτηματικά μήπως και τελικά ο Alvarez πήρε το παιχνίδι με... βοήθεια!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Φοβερό αφιέρωμα των Ιαπώνων στον Ζαμπίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Mike Tyson παίζει στο UFC (ΒΙΝΤΕΟ)

McGregor:Ο Ιησούς κι εγώ είμαστε κουλ και είμαι και ο Ελ Τσάπο (BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ