MMA

Conor σε Mayweather: "Κάλεσε με... CJ Watson!"

Conor σε Mayweather: "Κάλεσε με... CJ Watson!"

Ο lightweight πρωταθλητής του UFC, Conor McGregor απάντησε στις προκλήσεις του Floyd Mayweather μ' έναν ιδιαίτερο τρόπο, που "πόνεσε" τον αήττητο Αμερικανό μποξέρ. (PHOTO)

O Floyd Mayweather αποκάλυψε στο ESPN πως διαπραγματεύεται με τον Conor McGregor και του προσφέρει 15.000.000 δολάρια συν ένα ποσοστό από τα PPV's που θα πουληθούν. Αργά το βράδυ ο Ιρλανδός απάντησε στον αήττητο πυγμάχο με πολύ πολύ αιχμηρό τρόπο.

Μέσω όλων των social media που τον εκπροσωπούν ο lightweight πρωταθλητής του UFC "ανέβασε" μία φωτογραφία με ζώνες πυγμαχικών ομοσπονδίας ανά χείρας και τον Mayweather σωριασμένο στα πόδια του. Όλα καλά μέχρι εκεί αλλά η λεζάντα που συνόδευε τη συγκεκριμένη φωτογραφία "χτύπησε" τον Floyd σε κάτι ιδιαίτερα προσωπικό.

Ο Conor αντί για Mayweather έγραψε στα social media: "Call me CJ Watson" εννοώντας τον έμπειρο point guard τoυ NBA που αγωνίζεται τώρα στους Orlando Magic και στον ΠΑΟΚ, παλαιότερα το 2007.

Για όσους δεν ξέρουν ο Floyd Mayweather βρέθηκε έμπροσθεν των δικαστικών Αρχών με την κατηγορία του ξυλοδαρμού της μητέρας των τριών παιδιών του Josie Harris.

"Κάνεις σεξ με τον C.J. Μην μου πεις πως είναι ο C.J. Watson;" ρώτησε ο "Money" την πρώην σύντροφό του κι εκείνη απάντησε: "Ναι αυτός είναι!".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
H αδερφή του McGregor θα σου πάρει το μυαλό! (ΦΩΤΟ)
Lingerie Fighting Championship:Γνωρίστε τις σέξι μαχήτριες με τα εσώρουχα (ΦΩΤΟ )
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ