MMA

Αθλητής της χρονιάς ο McGregor στην Ιρλανδία με πολλές αντιδράσεις

Αθλητής της χρονιάς ο McGregor στην Ιρλανδία με πολλές αντιδράσεις

Σύμφωνα με το RTE, το Εθνικό δίκτυο της Ιρλανδίας, ο Conor McGregor είναι ο αθλητής της χρονιάς για την χώρα μέσα στο 2016.

Οι συμπατριώτες του τον τίμησαν κυρίως για την μεγάλη νίκη επί του Eddie Alvarez που τον έκανε τον πρώτο διπλό πρωταθλητή στην ιστορία του UFC, έστω και για λίγες μέρες. O Ιρλανδός δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση όμως δήλωσε:

"Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς που με ψήφισαν για Αθλητή της χρονιάς. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων και ευλογημένος να έχω την στήριξη της χώρας μου. Ευχαριστώ και το RTE.Ζητάω συγνώμη που δεν μπορούσα να είμαι εκεί. Ξέρετε ότι μου αρέσει να βάζω το καλό μου κουστούμι και να πηγαίνω σε βραβεύσεις και να μαζεύω βραβεία οπότε είμαι λίγο στεναχωρημένος γι' αυτό. Ευχαριστώ τον κόσμο, τους οπαδούς. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ, ήταν μια φανταστική χρονιά και περιμένω πως και πως το 2017".

Από ότι φαίνεται όμως η νίκη του, όπως και η κυριαρχία του στην αθλητική επικαιρότητα (είναι ο πιο ψαγμένος στο google αθλητής στην χώρα τα δύο τελευταία χρόνια) μάλλον δεν αρέσει σε πολλούς "παραδοσιακούς" των αθλημάτων εκεί. Ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου.

Ο βραβευμένος αναλυτής και σχολιαστής,Eamon Dunphy είπε ότι ήταν ντροπή το ότι ο Conor ήταν πάνω από τον ποδοσφαιριστήRobbie Brady που σκόραρε ένα κρίσιμο γκολ στο παιχνίδι με την Ιταλία στο φετινό Euro. Μάλιστα αμφισβήτησε και κατά πόσο το MMA είναι σπορ...

Ένας άλλος γνωστός συντάκτης είπε ότι κέρδισε μόνο και μόνο επειδή είναι δημοφιλής και ότι οι άλλοι δεν είχαν καμία ελπίδα όσο καλοί και να είναι.

Αλλά και απλός κόσμος στο twitter φαίνεται όχι μόνο να μην αποδέχεται τον McGregor αλλά και το ίδιο το άθλημα του ΜΜΑ στην Ιρλανδία.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Καυτό ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Rousey- Βrown και πρώην! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι συμβαίνει όταν πράκτορας της KGB πυγμαχεί με Αμερικανίδα πεζοναύτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Conor Mcgregor: «Και με τον Χριστό να έπαιζα θα τον έδερνα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ