MMA

5 μύθοι των πολεμικών τεχνών που πρέπει να πιστέψεις!

5 μύθοι των πολεμικών τεχνών που πρέπει να πιστέψεις!

Αρκετές πολεμικές τέχνες που έτυχαν ειρωνείας . Πολεμικές τέχνες όμως δεν είναι μόνο η πυγμαχία, οι ΜΜΑ και το Kickboxing. Υπάρχουν κι άλλες που δεν γνωρίζουν και δεν υιοθετούν οι Δυτικοί.

Αρκετές πολεμικές τέχνες που έτυχαν ειρωνείας . Πολεμικές τέχνες όμως δεν είναι μόνο η πυγμαχία, οι ΜΜΑ και το Kickboxing. Υπάρχουν κι άλλες που δεν γνωρίζουν και δεν υιοθετούν οι Δυτικοί. Κι όμως αυτές οι τεχνικές ξεπερνούν τα ανθρώπινα όρια. Πάμε να δούμε 5 γεγονότα που μπορούν να γίνουν και συσχετίζονται με αυτές τις τέχνες.

Πιάνεις βέλη στον αέρα

Ακούγεται αστείο και το βλέπουμε κυρίως σε ταινίες με Νίντζα. Ο Anthony Kelly είναι γνωστός Martial Artist που κατέπληξε τον κόσμο με μία φοβερή ικανότητα. Να πιάνει βέλη στον αέρα. Έσπασε όλα τα ρεκόρ με 33 βέλη σερί. Αν δεν μας πιστεύεις τσέκαρε το βίντεο.

Η δοκιμασία των 100 ανδρών Kumite υπάρχει!

Αν δεν έχεις ακούσει θα σου πούμε εμείς τι είναι. Ο εμπνευστής του Κyokushin Karate, Μasutatsu Oyama, επέβαλλε την συγκεκριμένη δοκιμασία στην οποία ο μαθητής του θα έπρεπε να αντιμετωπίσει 100 fighters σε συνεχόμενους γύρους! Λίγοι είναι αυτοί που έχουν ολοκληρώσει την δοκιμασία μέχρι σήμερα.

Tα αντικείμενα του σπιτιού σου μπορούν να γίνουν φονικά όπλα

Το έχουμε δει σε πολλές ταινίες του Jackie Chan. Κι όμως τα chopsticks για παράδειγμα που προβάλλουν κατά κόρον οι Κινέζοι μπορούν να γίνουν αποτελεσματικά. Δες ένα βίντεο που θα σε πείσει.

Το Druken Kung Fu υπάρχει!

Το έχουμε δει επίσης στις ταινίες του Jackie Chan. Δεν είναι τυχαίο ότι στις ταινίες αυτές πάσχιζε να μας το αναδείξει. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι διαδεδομένη στην Κίνα. Βασίζεται σε τρεις άξονες. Οι μεθυσμένες κινήσεις, οι προσποιήσεις και οι ρίψεις. Ο στόχος είναι να αιφνιδιάσεις τον αντίπαλο και να τον μπερδέψεις. Υπάρχει και η τεχνική Drunken Monkey που μιμείται τις κινήσεις της μαϊμούς. Αστείο αλλά γεγονός!

Η γροθιά της μίας ίντσας

Το έχουμε δει με τα μάτια μας αλλά αυτό θα το προσπεράσουμε. Το είδαμε και στην ταινία Kill Bill. H αλήθεια είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή από τις ταινίες στο συγκεκριμένο χτύπημα. Ένα εκρηκτικό χτύπημα μικρής απόστασης που μπορεί να προκαλέσει ζημιά. Ο Bruce Lee τελειοποίησε την τεχνική.To βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Δάσκαλος και μαθητής BJJ σταματούν ένοπλη ληστεία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρραχίων, ο Παγκρατιαστής που κέρδισε τους Ολυμπιακούς αγώνες νεκρός!

Ένα ΜΜΑ γυμναστήριο έσωσε τη ζωή 11χρονης από το Bullying (BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ