ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δηλώνει αθώος για τις κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκων

Δηλώνει αθώος για τις κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκων

"Είμαι αθώος"... Αυτό δήλωσε στην πρώτη του συνέντευξη ο πρώην προπονητής του Πεν Στέιτ, Τζέρι Σαντάνσκι, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση 8 ανήλικων αγοριών.

Το "σκάνδαλο του αιώνα" , όπως χαρακτηρίστηκε στην Αμερική, έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, όπως την παραπομπή του θρυλικού Τζο Πατέρνο μετά από 46 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον πάγκο της ομάδας.

"Έχω κάνει κάποια από αυτά τα πράγματα. Έχω κάνει σαχλαμάρες (σ.σ χρησιμοποίησε την έκφραση "horse around") με παιδιά. Έχω κάνει μαζί τους μπάνιο μετά την προπόνηση. Τα έχω αγκαλιάσει ή τα έχω ακουμπήσει στα πόδια χωρίς την παραμικρή πρόθεση για σεξουαλική επαφή" είπε στον δημοσιογράφο Μπομπ Κόστας.

Σε ερώτηση για το αν έλκεται από ανήλικα αγόρια απάντησε αρνητικά. "Αν υπάρχει σεξουαλική έλξη; Όχι. Μου αρέσουν οι νέοι άνθρωποι. Μου αρέσει να είμαι γύρω τους, αλλά όχι δεν μου αρέσουν τα νεαρά αγόρια".

Για το αν έχει κάνει κάποιο λάθος υπογράμμισε: "δεν θα έπρεπε να έχω κάνει μπάνιο μαζί τους".

Αναφερόμενος, δε, στην έννοια του "κάνω σαχλαμάρες" έγινε πιο συγκεκριμένος: "Κάναμε μπάνιο. Ανοίξαμε όλες τις ντουζιέρες και γλιστρούσαμε στο δάπεδο. Θυμάμαι ότι υπήρχαν και μερικά χτυπήματα με τις πετσέτες. Σαχλαμάρες δηλαδή..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ