ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποχώρησε... ως υποψήφιος και ο Μακρόπουλος

Αποχώρησε... ως υποψήφιος και ο Μακρόπουλος

Την απόφαση να μην διεκδικήσει την προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανακοίνωσε οΑχιλλέας Μακρόπουλοςεπικαλούμενος την έλλειψη ανταπόκρισης από το ευρύ κοινό και όχι μόνο. Και πάλι σε αδιέξοδο η "Μάνα του Λόχου" και κατήφεια ενόψει εκλογών.

Από την αρχή στην αναζήτηση υποψηφίου για τον προεδρικό θώκο βρίσκεται και πάλι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Ο λόγος πως ο μοναδικός ως τώρα υποψήφιος πρόεδρος, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ανακοίνωσε την απόφαση του να μην καταρτίσει ψηφοδέλτιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής επικαλείται την έλλειψη ανταπόκρισης στο κάλεσμα του για ενότητα. Παρά την πικρία του υποστήριξε πως θα συνεχίσει να είναι παρών στα δρώμενα της "Μάνας του Λόχου".

Όλα πλέον φαντάζουν δυσοίωνα για το μέλλον του Ερασιτέχνη και η πιθανότητα να πραγματοποιηθούν οι προσεχείς (για την Δευτέρα) εκλογές χωρίς υποψήφιους είναι μεγάλη και ορατή. Τίποτα δεν φαντάζει ότι μπορεί να αλλάξει τη δεδομένη κατάσταση και να υπάρξει ψηφοδέλτιο της τελευταίας στιγμής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά λύπης ανακοινώνω ότι δεν θα μετάσχω στις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού την προσεχή Δευτέρα. Δυστυχώς ουδείς ανταποκρίθηκε μέχρι στιγμής στην πρόσκλησή μου για την σωτηρία του Συλλόγου. Δεν κατόρθωσα, επίσης, παρά τις προσπάθειές μου, να καταρτίσω ενωτικό ψηφοδέλτιο, για τους γνωστούς λόγους. Θα συνεχίσω ως αρωγός για ένα καλύτερο αύριο του ιστορικού Παναθηναϊκού.

Απευθύνω θερμό χαιρετισμό σε ολόκληρο τον Παναθηναϊκό και ευχαριστώ θερμώς όλους εκείνους, οι οποίοι μου έδειξαν εμπιστοσύνη και μου συμπαραστάθηκαν στις προσπάθειες που κατέβαλα για την επίτευξη των στόχων που είχα θέση για την καλυτέρευση των οικονομικών του Ερασιτέχνη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ