ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Το ξανασκέφτηκε η Κανάεβα

Το ξανασκέφτηκε η Κανάεβα

Η κορυφαία εκπρόσωπος της ρυθμικής γυμναστικής, Εβγκένια Κανάεβα διέψευσε την είδηση πως αποχώρησε από την ενεργό δράση μετά την εκλογή της στη ρωσική ομοσπονδία.

Φαίνεται πως τα αφιερώματα που διάβασε προς τιμήν της η Εβγκένια Κανάεβα μετά την αποχώρηση της από την ενεργό δράση, δεν την ικανοποίησαν και αποφάσισε να επιστρέψει.

Η κορυφαία εκπρόσωπος της ρυθμικής γυμναστικής με δύο χρυσά μετάλλια στην κατοχή της διέψευσε πως δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Μετά την εκλογή της σε ηλικία 22 χρονών στην αντιπροεδρία της ομοσπονδίας της χώρας της (σ.σ. δείγμα της παντοδυναμίας στο χώρο της προπονήτριας της, Ιρίνα Βίνερ) η Κανάεβα είχε δηλώσει πριν από τα Χριστούγεννα πως δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

" Δεν σχεδιάζω να τερματίσω την καριέρα μου. Θα το αποφασίσω αργότερα. Υπάρχει ακόμα χρόνος. Το σημαντικότερο είναι να μην νιώσω πως πιέζομαι. Μου συνέστησαν να προσέχω την υγεία μου. Θα πάρω την απόφαση όταν αποκατασταθεί η υγεία μου", σχολίασε η κάτοχος 17 παγκόσμιων τίτλων.

Η Κανάεβα ταλαιπωρείται από προβλήματα στα πόδια, στην πλάτη, ενώ η εμμονή της στην τελειότητα αποδυνάμωσε το ανοσοποιητικό της σύστημα.

Αναμένεται να μην συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Κίεβο τον ερχόμενο Αύγουστο, δίνοντας την ευκαιρία σε άλλες αθλήτριες να ανέβουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ