ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

"Κατάσχεση" στα κινητά!

"Κατάσχεση" στα κινητά!

Μέλος της εθνικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής της Ρωσίας αποκάλυψε πως η προπονήτρια τους προχώρησε σε κατάσχεση υπολογιστών και τηλεφώνων πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ιρίνα Βίνερ είναι η διασημότερη προπονήτρια στη ρυθμική γυμναστική, ωστόσο οι μέθοδοι της... σηκώνουν συζήτηση. Η Βίνερ απαίτησε απόλυτη αυτοσυγκέντρωση από τις νεαρές Ρωσίδες γυμνάστριες και προχώρησε στην κατάσχεση όλων των υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων των αθλητριών της!

Την αποκάλυψη έκανε η 19χρονη Ουλιάνα Ντόνσκοβα, μέλος της ρωσικής ομάδας που κατέκτησε για τέταρτη συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό.

" Η Ιρίνα Αλεξάντροβνα (Βίνερ) πήρε τους υπολογιστές μας, τα τηλέφωνα μας και ό,τι έχει σχέση με τη τεχνολογία, προκειμένου να μην επικοινωνήσει κανένας μαζί μας. Ο στόχος της ήταν να μη χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας από μηνύματα που θα πρόσθεταν πίεση στην αποστολή μας", υποστήριξε η χρυσή Ολυμπιονίκης.

Η θέση της στην ομάδα δεν κινδυνεύει, αφού χαιρέτησε τη χειρονομία της Βίνερ, λέγοντας "σ την αρχή σκεφτήκαμε: "Πως μπορούμε να περάσουμε μια εβδομάδα δίχως ίντερνετ; Ωστόσο ο χρόνος πέρασε, ήταν σαν να βρισκόμασταν σε όνειρο".

Η Βίνερ είναι παντρεμένη με τον Ρώσο ολιγάρχη Άλισερ Ουσμάνοβ, ο οποίος είναι μεγαλομέτοχος της Άρσεναλ. Επικρίθηκε από το ρωσικό Τύπο γιατί επέλεξε τη Ντάρια Ντμίτριεβα και όχι τη Ντάρια Κοντάκοβα να αγωνιστεί στο ατομικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ