ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Φρικτός τραυματισμός ποδηλάτη!

Φρικτός τραυματισμός ποδηλάτη!

Δραματικές στιγμές έζησε ο ποδηλάτης από τη Μαλαισία Αζιζουλχάσνι Αουάνγκ κατά την διάρκεια του 4ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδηλασίας που διεξάγεται στο Μάντσεστερ καθώς θραύσματα από το παρκέ διαπέρασαν την γάμπα του (video).

Η αρχή έγινε στο ομαδικό σπριντ ανδρών όπου η πτώση ενός ποδηλάτη συμπαρέσυρε και τους υπόλοιπους με συνέπεια να χάσουν την ισορροπία τους.

Ο Αουάνγκ στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε σοβαρά λόγω ενός ξύλινου θραύσματος μήκους 20 εκατοστών που σφηνώθηκε στο πόδι του!

Ο 23χρονος αθλητής, ο οποίος έχει στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν πίστευε στα μάτια του. Οι γιατροί έσπευσαν να τον αναισθητοποιήσουν προκειμένου να ξεπεράσει το σοκ που είχε υποστεί.

Ο Αουάνγκ, ο οποίος θα επιστρέψει Μελβούρνη την επόμενη εβδομάδα όπου κατοικεί θα χάσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 23 Μαρτίου στο Άπερλντορν της Ολλανδίας, ενώ τον Απρίλιο σκόπευε να παντρευτεί.

Φρικτός τραυματισμός ποδηλάτη!

Ο άτυχος ποδηλάτης πάντως μέσω του Twitter τόνισε πως όλα πήγαν καλά, η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στέφθηκε με επιτυχία και το ξύλινο κομμάτι αφαιρέθηκε από το πόδι του.

" Η εγχείρηση ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και τις ευχές σας" τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video με την πτώση των ποδηλατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ