ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Μαθαίνουν αντίπαλο

Μαθαίνουν αντίπαλο

Το μεσημέρι της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και οι εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών θα μάθουν τους αντιπαλους τους.

Στη Λισαβόνα, όπου και θα διεξαχθεί η διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής η κλήρωση το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου.

Έχουν δηλώσει συμμετοχή 43 χώρες, 42 θα είναι στους άνδρες και 37 στις γυναίκες. Στους άνδρες η Ελλάδα βρίσκεται φυσικά στην 1η κατηγορία (τη λεγόμενη Championship Division) και μάλιστα είναι 2ο φαβορί στα seeding της κλήρωσης χάρη στο ιστορικό ασημένιο μετάλλιο της περσινής χρονιάς στο Σβέσατ.

Θα είναι επικεφαλής γκρουπ (όπως επίσης, η κάτοχος του τίτλου Γερμανία, η Ρωσία και η Λευκορωσία) και οι υπόλοιπες 12 ομάδες της κατηγορίας είναι οι ακόλουθες: Σουηδία, Κροατία, Πορτογαλία, Γαλλία, Αυστρία, Ισπανία, Ιταλία, Ρουμανία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία και Ουγγαρία. Η εθνική γυναικών ανήκει και φέτος στη 2η κατηγορία (Challenge Division) όπου επίσης είναι 16 οι ομάδες.

Έχει υποψήφιες αντιπάλους στα γκρουπ τις: Αγγλία, Κροατία, Σερβία, Σλοβακία (θα μπουν επικεφαλής στα ισάριθμα γκρουπ), Ιταλία, Σλοβενία, Ουαλία, Δανία, Βουλγαρία, Ελβετία, Εσθονία, Φιλανδία, Νορβηγία, Σκοτία και Αζερμπαϊτζάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ