ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Ήττα με 3-0 για τις γυναίκες στη Ρουμανία

Ήττα με 3-0 για τις γυναίκες στη Ρουμανία

Την ήττα με 3-0 γνώρισε στο Βουκουρέστι η Eθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των γυναικών από τη Ρουμανία σε αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017.

Την ήττα με 3-0 γνώρισε σήμερα (27/9) στο Βουκουρέστι η Eθνική μας ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των γυναικών από τη Ρουμανία στον αγώνα, που άνοιξε το πρόγραμμα του 2ου γκρουπ στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017.

Μέτρησε δυνάμεις απέναντι στη σημερινή δευτεραθλήτρια Ευρώπης, έκανε την προσπάθειά της, όμως δεν μπορούσε ν’ αντισταθεί στην ανωτερότητα μίας ομάδας, που είναι πολύ δυνατή και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην επιστροφή τους σε κορυφαία κατηγορία ευρωπαϊκής διοργάνωσης ύστερα από 9 χρόνια οι διεθνείς μας θέλουν να ζήσουν την πολύτιμη εμπειρία και να κάνουν καλές εμφανίσεις. Στη συνάντηση με τη Ρουμανία, που είχε εκτός τριάδας μόλις μία από τις κορυφαίες παίκτριές της, το πέτυχαν μέχρι ένα σημείο.

Μπορούσαν ακόμα περισσότερα, πάντως σε κάθε περίπτωση τέτοια ματς είναι τεστ, που χρησιμεύουν και για τη συνέχεια. Πίεση άσκησε μόνο η Κατερίνα Τόλιου, που έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει σετ από τη σημερινή πρωταθλήτρια Ευρώπης του απλού γυναικών Ελιζαμπέτα Σαμάρα.

Η Γεωργία Ζαβιτσάνου έκανε το ντεμπούτο της σε διοργάνωση ομαδικού χαρακτήρα με την εθνική γυναικών, ενώ ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος κάθισε πρώτη φορά στον πάγκο της Eθνικής γυναικών ως ομοσπονδιακός τεχνικός. Ο αγώνας έγινε σε μεγάλο στούντιο της ρουμανικής δημόσιας τηλεόρασης και μεταδόθηκε ζωντανά.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Ρουμανία-Ελλάδα 3-0:

Μπερναντέτ Ζοκς-Γεωργία Ζαβιτσάνου 3-0 (11-6, 11-7, 11-4)

Ελιζαμπέτα Σαμάρα-Κατερίνα Τόλιου 3-0 (13-11, 11-5, 11-8)

Ίρινα Τσιομπάνου-Μαρία Χριστοφοράκη 3-0 (11-3, 11-5, 11-7)

Το επόμενο παιχνίδι της για το 2ο γκρουπ των προκριματικών η εθνική μας ομάδα θα το δώσει στις 22 Νοεμβρίου και θα υποδεχτεί στο Σ.Ε.Φ. την Ολλανδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ