NFL

Κάτι παραπάνω από μία ομάδα

Κάτι παραπάνω από μία ομάδα

Οι Cincinnati Bengals "έκοψαν" τον Devon Still. Δεν ήξεραν για την καρκινοπαθή κόρη του. Όταν έμαθαν, τον κάλεσαν πίσω και του έδωσαν ό,τι είχε ανάγκη: τη δυνατότητα να φροντίσει το παιδί του.

Πριν μια εβδομάδα, οι Cincinnati Bengals είχαν δημοσιεύσει τη λίστα με τους 53 παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τον οργανισμό, στη νέα αγωνιστική περίοδο του NFL.

Σε αυτή, δεν υπήρχε το όνομα του Devon Still. Ήταν στους τελευταίους που "κόπηκαν" από την ομάδα και ο ίδιος αναγνώρισε πως επρόκειτο για μια δίκαιη απόφαση, δεδομένου ότι δεν είχε εκπλήξει ακριβώς, με την απόδοση του στις προπονήσεις.

Κάτι παραπάνω από μία ομάδα
© GETTY IMAGES

"Ήλθαν τα πάνω κάτω. Ο κόσμος μου κατέρρευσε" ομολόγησε στην εκπομπή ABC News, την ημέρα που οι Bengals τον κάλεσαν πίσω.

Βλέπετε, στο μεσοδιάστημα οι διοικούντες τον οργανισμό έμαθαν τι περνά και δίχως να χάσουν χρόνο πήραν τις κάτωθι αποφάσεις: τον προσέλαβαν να παίρνει μέρος στις προπονήσεις, κάτι που σήμαινε πως θα είχε εγγυημένο μισθό (6.300 δολάρια, την εβδομάδα) και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για εκείνον και την οικογένεια του. Παράλληλα, τον ενημέρωσαν ότι έχει το ελεύθερο να μην ακολουθεί την ομάδα σε όλα τα ταξίδια, προκειμένου να ταξιδεύει στη Φιλαδέλφεια, όπου λαμβάνει τη θεραπεία της η Leah -την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε τον τέταρτο κύκλο χημειοθεραπείας.

Κάτι παραπάνω από μία ομάδα
© INSTAGRAM

Θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν με την περίπτωση μου. Να πουν ότι δεν τους νοιάζει τι μου συμβαίνει, από τη στιγμή που δεν μπορούσα να τους φανώ χρήσιμος στους αγώνες. Νιώθω ευλογημένος που έκαναν αυτή τη διάκριση", πρόσθεσε ο 25χρονος αμυντικός (για την ακρίβεια, defensive tackle).

Οι Bengals του εξήγησαν πως αν συνεχίσει να δουλεύει επί της φυσικής και της πνευματικής κατάστασης και καταφέρει να συγκεντρωθεί στη δουλειά του, θα τον επαναφέρουν στο ενεργό ρόστερ "ο πότε αντιλαμβάνεστε πως δεν... τι γλίτωσα", πρόσθεσε με χαμόγελο, για να σοβαρευτεί και να επισημάνει " καταλαβαίνουν απόλυτα τι περνώ και είναι κοντά μου στη δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου. Το "ευχαριστώ" δεν φτάνει".

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ