ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Συνάντηση με Κοντονή και ενημέρωση

Συνάντηση με Κοντονή και ενημέρωση
INTIME SPORTS

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, συναντήθηκε και με διοίκηση της Ομοσπονδίας Κωπηλασίας.

Τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (26/2) στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιάννη Καρρά, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Μωυσίδη και τον Γενικό Γραμματέα Αντώνη Αργυρίου.

Η πρώτη αυτή συνάντηση που διήρκεσε περίπου μια ώρα έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τα τρία μέλη της ΕΚΟΦΝΣ είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον υφυπουργό Αθλητισμού για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία ανάμεσα στα οποία το οικονομικό, οι Εθνικές ομάδες και το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Ο κ.Σταύρος Κοντονής άκουσε με προσοχή τα όσα του κατέθεσαν τα μέλη του προεδρείου της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα στην Ελλάδα και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να επιλύσει όσα εμπίπτουν στις αρμοδιότητές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ