ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Σαγκάη Εξπρές

Σαγκάη Εξπρές
INTIME SPORTS

Ο Άρης Γρηγοριάδης έπιασε το όριο συμμετοχής για το παγκόσμιο πρωτάθλημα 50άρας πισίνας τον ερχόμενο Ιούλιο στη Σαγκάη. Νίκες για Σπύρο Γιαννιώτη και Γιάννη Δρυμωνάκο.

Ραντεβού με τους καλύτερους... ύπτιους κολυμβητές έκλεισε ο Άρης Γρηγοριάδης στη Σαγκάη. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής έπιασε το όριο συμμετοχής στα 100 μέτρα ύπτιο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην ημερίδα κολύμβησης, το οποίο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη παράλληλα με το χειμερινό πρωτάθλημα στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Ο πρωταθλητής του Άρη νίκησε με χρόνο 54.41 δευτερόλεπτα και έπιασε εύκολα το όριο που είχε θέσει η ΚΟΕ με 55.14. Ο Γρηγοριάδης θα κυνηγήσει την Κυριακή (27/2) το όριο πρόκρισης και στα 50 μέτρα ύπτιο.

Εν τω μεταξύ στον Πειραιά ο Στέφανος Δημητριάδης πλησίασε το όριο στα 200 μέτρα πεταλούδα. Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού πραγματοποίησε χρόνο 1:57.78 με το όριο να είναι 1:57.67!

Τις πρώτες εμφανίσεις τους έκαναν και οι δύο κορυφαίοι σύγχρονοι κολυμβητές στη χώρα μας, ο Σπύρος Γιαννιώτης και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Ο Γιαννιώτης αναδείχθηκε νικητής στα 400 μέτρα ελεύθερο με 3:56.78 και ο Δρυμωνάκος επικράτησε στα 100 μέτρα πεταλούδα με 2:02.71. Ο αθλητής του Εθνικού έχει πάρει την πρόκριση για τη Σαγκάη και δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε ένα αγώνισμα που δεν... κυνηγούσε.

Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων στα 200 μέτρα μικτή ατομική πραγματοποίησε ο Ανδρέας Βαζαίος. Ο αθλητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης έκανε χρόνο 2:03.39, καταρρίπτοντας το 2:04.80 που κρατούσε ο Γιάννης Γιαννούλης από τις 14 Ιουλίου 2006. Ο Βαζαίος πήρε το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο εφήβων/νεανίδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ