ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Καλές επιδόσεις στα "Αλεξάνδρεια"

Καλές επιδόσεις στα "Αλεξάνδρεια"

Με ατομικά ρεκόρ από αρκετούς αθλητές, χωρίς όμως κάποιο πανελλήνιο ρεκόρ κύλησε η δεύτερη ημέρα στο 24ο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης «Αλεξάνδρεια» που διεξάγεται στο δημοτικό κολυμβητήριο της Καβάλας από τον ΠΑΟΚ, υπό την αιγίδα της ΚΟΕ.

Στις επιδόσεις που ξεχώρισαν, η Κρίστελ Βουρνά πέτυχε χρόνο 1:01.14 στα 100μ πεταλούδα, ενώ ο Παναγιώτης Μπολάνος σημείωσε επίδοση 2:04.47 στα 200μ ύπτιο. Πολύ καλούς χρόνους για την εποχή πέτυχαν ο Γιάννης Καρπουζλής στα 100μ πρόσθιο με 1:04.77 και η Σοφία Κλικοπούλου στα 50μ. Ελεύθερο με 26.47

Από τους νεότερους ηλικιακά αθλητές ξεχώρισαν οι επιδόσεις του Δημήτρη Ζουμπούλογλου στα 200μ ελεύθερο με 1:57.41 και του Απόστολου Παπαστάμου στα 200μ μικτή ατομική με 2:08.72.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Βορείου Ελλάδας, Βαγγέλης Βούλτσος τόνισε: «Το επίπεδο είναι πολύ καλό από διασυλλογικής πλευράς. Πολλές ατομικές επιδόσεις βελτιώθηκαν σε αυτούς τους αγώνες έως τώρα. Παρά το γεγονός ότι οι αθλητές βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας βλέπουμε καλές επιδόσεις και αναμένουμε ακόμη καλύτερες όταν κάνουν το φορμάρισμά τους».

Μπορείτε να βρείτε όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τι μας έμαθε για τη ζωή ένα ματς της Ισλανδίας

Το απαραίτητο κειμενικό VAR για τα ματς της χθεσινής μέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24