ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αποκλεισμός για Γκολομέεβ

Αποκλεισμός για Γκολομέεβ
INTIME SPORTS

Στην πρώτη από τις δύο κούρσες του, την Κυριακή στο Καζάν, ο Κριστιάν Γκολομέεβ βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στα 50 μ. πεταλούδα στην κολύμβηση, αλλά δεν προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ αν και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στα 50 μ. πεταλούδα στην κολύμβηση δεν μπόρεσε να προκριθεί στα ημιτελικά του αγωνίσματα, στην πρώτη από της δύο κούρσες που συμμετέχει την Κυριακή, στο Καζάν.

Ο Γκολομέεβ έκανε χρόνο 23.86 βελτίωσε το προηγούμενο ρεκόρ του, στα 24.01, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό καταλαμβάνοντας την 24η θέση.

Στο δεύτερο αγώνα του, στη σκυταλοδρομία 4χ100μ. ελεύθερο, ο Γκολομέεβ με τους Οδυσσέα Μελαδίνη, Χρήστο Κατραντζή και Ανδρέα Βαζαίο κατετάγησαν στην 14η θέση με το σπουδαίο χρόνο 3:16.83. Κατέρριψαν το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν πήραν μια θέση στην 12άδα που θα τους έστελνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Παναγιώτης Σαμιλίδης ήταν μόλις 43ος στα 100 μέτρα πρόσθιο με 1:02.58.

Πλησίασε το Ρίο η Ντουντουνάκη, αλλά...

Η Άννα Ντουντουνάκη βελτίωσε κι αυτή το ατομικό της ρεκόρ, πλησίασε το όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016, που θα διεξαχθούν στο Ρίο ντε Ζανέιρο, ωστόσο αποκλείστηκε από τα ημιτελικά των 100 μ. πεταλούδα.

Η Ελληνίδα αθλήτρια κατετάγη στην 23η θέση με χρόνο 58.90, βελτιώνοντας το πρότερο 59.07. Δεν κατάφερε, ωστόσο, να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το 58.74 δηλαδή αν και ήταν πολύ κοντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ