ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Πρώτοι στο Μαϊάμι Μαντής και Καγιαλής

Πρώτοι στο Μαϊάμι Μαντής και Καγιαλής

Εντυπωσιακοί ήταν οι Π. Μάντης και Π. Καγιαλής στην 3η και 4η ιστιοδρομία των 470 στο παγκόσμιο κύπελλο της ISAF στο Μαϊάμι και με δύο πρωτιές ανέβηκαν στην κορυφή με 6 βαθμούς.

Εντυπωσιακοί ήταν οι Π. Μάντης και Π. Καγιαλής στην 3η και 4η ιστιοδρομία των 470 στο παγκόσμιο κύπελλο της ISAF στο Μαϊάμι και με δύο πρωτιές ανέβηκαν στην κορυφή με 6 βαθμούς. Ακολουθούν οι Άγγλοι Λ. Πατιένς-Ε. Ουίλις με 7β και οι Αυστραλοί Μ. Μπέλχερ-Ο. Ράιαν με 8β. Το άλλο ελληνικό σκάφος που αποτελείται από τους Π. Καμπουρίδη-Ε. Παπαδόπουλο βρίσκεται στην 13η θέση με 35 βαθμούς σε σύνολο 45 σκαφών.

Στα RSX ο Βύρωνας Κοκκαλάνης έπεσε στην τρίτη θέση με 15 βαθμούς, διότι στην έκτη ιστιοδρομία τερμάτισε 18ος και αυτή την κούρσα την «πέταξε». Προηγείται ο Γάλλος Λ.Γκιάρντ με 10β και δεύτερος είναι ο Ολλανδός Ντ.Φ. Ραισελμπέργκερ με 14β. Τρέχουν 66 σκάφη.

Στα Φινν και μετά από τέσσερις κούρσες ο Γιάννης Μιτάκης είναι 6ος με 22β μεταξύ 41 σκαφών. Στα 49er έχουν διεξαχθεί 6 ιστιοδρομίες και αγωνίζονται 57 σκάφη . Οι Γ.Παναγιωτίδης – Δ.Μπενάκης είναι 42οι και οι Σ.Σωτηρίου – Θ.Πολυχρονίδης 51οι.

Στα laser std και μετά από πέντε κούρσες ο Ευάγγελος Χειμώνας είναι 48ος με 78β σε 111 σκάφη. Τέλος, στα nacra 17 οι Σ.Μπεκατώρου –Κ Τριγκώνης αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα με το σκάφος τους και δεν αγωνίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ